Annons


Ni som har barn
1 juli 2020 #1
Hur berättade du att du väntade barn?
11 juni 2021 #13

Första graviditeten la jag ut en bild på ultraljudet och berättade för dem vännerna man hade då, annars ringde jag typ pappa och berättade haha... chockartat den gången. 2 graviditeten tog de längre tid innan jag berättade då hon hade lkg och var mycket ovisshet i början, men där var samma la upp en bild senare i graviditeten haha.

17 mars 2021 #12
Svar på detta inlägg:
#11 Skrev ´´hej mormor´´ i ett SMS till morsan, haha.
ackerman

Kul! Min man fick ett mms med ett foto på vår dotter med ett papper i handen där det stod att hon ska bli storasyster.

17 mars 2021 #11
Svar på detta inlägg:
#1 Hur berättade du att du väntade barn?
Snöflinga

Skrev "hej mormor" i ett SMS till morsan, haha.

15 februari 2021 #10

mitt ex var ju med när jag tog testet så han visste ju redan. minns inte ens hur vi berättade för min mamma men vi berättade för hans mamma genom att bjuda hem på fika o hänga fram en body synligt x)

18 januari 2021 #9

Jag berättade det genom att visa upp en ultraljudsbild

12 januari 2021 #8

Nu andra graviditeten så berättade jag för mina systrar genom att skicka en filmsnutt när min dotter (2år) sa "storasyster" och bad dom gissa vad hon säger (ingen av mina systrar bor nära mig)

12 januari 2021 #7

Nu är jag gravid igen och anledningen till att jag är så tacksam att jag filmade första gången är för att den här gången fick jag be pappa möta mig vid mammas grav. Sa att vi kunde plantera lite nya blommor och passa på att ses lite. Sen filmade jga honom vid graven och sa precis samma sak som sist "ni ska bli mormor och morfar igen". var så nervös och var så känslosamt att stå vid mammas grav och berätta men var en fin stund

12 januari 2021 #6

Såhär berättade jag för mina föräldrar i alla fall. Första gången jag var gravid bjöd jag in mig på middag hos mina föräldrar. Sa till dom att jag skulle ta ett foto och skicka till mina systrar så att de skulle kolla in i kameran. Men så filmade jag istället och sa "ni ska bli mormor och morfar igen" (mina systrar har redan barn) så jag kunde spara deras reaktion på film :''') ÄR SÅ TACKSAM ATT JAG GJORDE SÅ (fortsätter med hur jag gjorde nu när jag är gravid igen)

21 november 2020 #5

Mamma visste redan typ samma dag som jag plussade, behövde inte berätta för hon frågade och jag kan INTE ljuga för min mor x') pappa och bonusmamma och sambons familj berättade vi för efter första ultraljudet så vi kunde visa bilden. Offentligt (dvs på typ sociala medier) berättade jag i typ v17 :')

30 juli 2020 #4

Med första barnet sa jag åt min mamma och sambon åt sin mamma, med andra visade dottern ultraljudsbilderna, tredje så sa jag åt min mamma "och nästa år är de 3 stycken" när barnen höll på att bråka, haha! hur vi sa åt de andra minns jag inte. Med fjärde så skickade vi bild på en ultraljudsbild.

8 juli 2020 #3

Vi gav ett litet paket med en body med text på och även ett par strumpor och en napp, la även med ett test då vi inte har någon ultraljudsbild ännu

7 juli 2020 #2

Jag talade om för mina föräldrar att de skulle bli mormor och morfar, det blev inte mer fancy än så xD hade tänkt att ge bort någon liten pryl med text i stil med "världens bästa mormor" - men jag ville isåfall hitta något fint och hade tålamod att vänta på något som skulle beställas

1 juli 2020 #1

Hur berättade du att du väntade barn?