Annons


Positiva tråden!
30 oktober 2021 #1
Här skriver vi bara positiva saker som har hänt! Har du klarat ett prov, fått löneförhöjning eller något annat positivt?
16 mars 2022 #31

Tacksam för att min fina sambo är iväg och köper min favvo choklad till mig! ÄLSKAR den! Har ni inte testat 5 synder och älskar kombon lakrits och choklad (naturgodispåse) får ni göra detta, sååååå god!

14 mars 2022 #30

Glad för min härliga morgonrutin, fint väder = Jag och vår ragdoll Solveig på balkongen innan jobb. Jag med kaffe i handen och hon leker

14 mars 2022 #29

Det har varit sol i 3,5 vecka här på Gotland!! *.*

7 mars 2022 #28

Att det inte är lika kallt i luften längre och att solen ofta tittar fram. Börjar alltid varje morgon med att sitta ute på balkongen numera med en kaffe i handen!

8 februari 2022 #27
8 februari 2022 #26

Känner tacksamhet för min sambo som värdesätter mig och Solveig vår kattbebis överallt annat. Förvånas alltid över hur han varje dag fortfarande efter 5 år, ser på mig med så mycket kärlek.

8 februari 2022 #25

Det positiva idag är väl att det är soligt och blå himmel. Vädret gör att man blir gladare.

3 februari 2022 #24
Svar på detta inlägg:
#23 Jag har haft en hel del otur med mina katter och kattungar. Vilket har tagit ganska hårt på mig. Jag har redan haft ett uppehåll på över 1 år, jag har funderat på att sluta så många gånger för det tar något enormt psykiskt på en när det går dåligt. Men jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv förutom att vara kattuppfödare haha. Så det går liksom inte att sluta. Det är så mycket svårare än att ställa in en mc i garaget liksom och ta fram när man vill börja igen...
Whiteberry

Motgångar är inte lätt. Och förstår att det kan kännas hårt. Men när man älskar något så hårt kanske det väger högre. Det är ju motgångar ibland i det flesta yrken oavsett vad man arbetar som. . Jag hoppas verkligen att det vänder och det är ju på väg i rätt riktning med en ny liten tjej som kommer till dig. Tack för att du delar med dig. Tycker det är intressant och höra hur det är att vara uppfödare.

3 februari 2022 #23
Svar på detta inlägg:
#22 Ja det är jag! :) Norsk skogkatt. Köpte min första avelskatt 2016 och första kullen i slutet av 2017. Så är ännu ganska ny. Jag älskar det! Förutom att jag älskar katterna så älskar jag genetikdelen, att sitta och välja ut matchningar är något av det roligaste som finns för mig. Att välja namn till en ny kull och såklart höra hur de nya familjerna älskar sina nya familjemedlemmar! Stallet.se är nog en stor orsak till varför jag är så intresserad av det hehe.
Whiteberry

Jag har haft en hel del otur med mina katter och kattungar. Vilket har tagit ganska hårt på mig. Jag har redan haft ett uppehåll på över 1 år, jag har funderat på att sluta så många gånger för det tar något enormt psykiskt på en när det går dåligt. Men jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv förutom att vara kattuppfödare haha. Så det går liksom inte att sluta. Det är så mycket svårare än att ställa in en mc i garaget liksom och ta fram när man vill börja igen...

3 februari 2022 #22
Svar på detta inlägg:
#21 Men vad spännande!!! vad för ras? Antar att du är uppfödare, hur länge har du vart det? Trivs du med det? berätta mer, klart dem blir! Så roligt att dem kommer ha det bandet! <3
Crown

Ja det är jag! Norsk skogkatt. Köpte min första avelskatt 2016 och första kullen i slutet av 2017. Så är ännu ganska ny. Jag älskar det! Förutom att jag älskar katterna så älskar jag genetikdelen, att sitta och välja ut matchningar är något av det roligaste som finns för mig. Att välja namn till en ny kull och såklart höra hur de nya familjerna älskar sina nya familjemedlemmar! Stallet.se är nog en stor orsak till varför jag är så intresserad av det hehe.

3 februari 2022 #21
2 februari 2022 #20
Svar på detta inlägg:
#19 Åh berätta mer! :D Vad för kompis?? Nyfiken ju!! Håller tummarna för att det blir så. :)
Crown

En liten ny avelshona isåfall Hon blir kusin med kullen jag precis hade, men har en sida väldigt unika linjer och en väldigt unik färg som jag vill börja jobba med. Och hon ser superfin ut. Så är i läsa avtal-processen. Men det ser ut att bli så att hon flyttar hit i april! Kommer bli spännande Och roligt är att hon är nästan jämngammal med honan jag sparade från senaste kullen så jag hoppas verkligen att de blir bästisar

2 februari 2022 #19
2 februari 2022 #18
Svar på detta inlägg:
#17 Stort GRATTIS! Välförtjänt! <3 Hoppas du är riktigt stolt över dig själv för det ska du vara!!
Crown

Tack! Och roligt med den nya familjemedlemmen. Jag vet precis längtan! Jag ska ev importera ytterligare en kompis från frankrike. I april... Redan börjat räkna ner fast det inte är säkert hehe...

2 februari 2022 #17
2 februari 2022 #16

Jag fick B på min första sluttenta och på min första betygsdömda inlämning, så min första betygsbedömda kurs på högskolan får jag B i Jag var så nervös fr hur mycket mer avancerat det skulle vara osv och hur mycket svårare att få betyg så jag är hur glad som helst. Nu vet jag att jag klarar det "på riktigt" !!

2 februari 2022 #15

ÄNTLIGEN är snart väntan över, vi har väntat så... Vår fina ragdollflicka kommer på fredag. Vi slutar tidigt på fredag och kan knappt bärga mig. Känns som julafton . Vad har gjort dig glad på det sista?

24 januari 2022 #14

Är glad för att alla här inne på stallet är så underbara och fina människor

22 januari 2022 #13

Känner glädje för att mina palettblads fröer börjar titta fram ur jorden här hemma, det gror fint.

28 december 2021 #12

Det finns så mycket godis på kontoret just nu xD

21 december 2021 #11

Slog in alla julklappar igår, så skönt att ha det klart. Idag ska jag och sambon packa för imorgon onsdag åker vi norröver till min familj där vi ska fira jul och nyår.

7 november 2021 #10
6 november 2021 #9
Svar på detta inlägg:
#8 Och bioduken borde ta noll plats typ xD och sen när ni får upp projektorn så blir det himla bra säkert :D
Brightway

Ja, bioduken tar inte mycket plats alls. Det gör inte projektorn heller egentligen, men vi har prioriterat annat i huset så vi har bara inte fått upp den i taket än. x) När vi bodde i lägenhet så hade vi den i taket, men sedan vi flyttade till huset så har den fått stå på ett bord helt enkelt och det funkar ju det med.

6 november 2021 #8
6 november 2021 #7
Svar på detta inlägg:
#5 Himla smart att ha bioduk och projektor! Är den alltid nere eller hur funkar det?
Brightway

Bioduken menar du? Ja, vi har den alltid nere, men vi har en kontroll till den så vi kan ha upp den om vi vill. Projektorn står just nu tillfälligt på ett bord, men den ska vi ha upp i taket, men vi har inte kommit till det än haha.

6 november 2021 #6

Lördagsmys ikväll. Undrar vilken film vi ska se ^^ Ni som inte sett serien OUTLANDER gör det! Älskar! 8)

6 november 2021 #5
6 november 2021 #4
6 november 2021 #3
Svar på detta inlägg:
#1 Här skriver vi bara positiva saker som har hänt! Har du klarat ett prov, fått löneförhöjning eller något annat positivt?
Brightway

Och det roliga, vi har äntligen fått tummen ur och ska spola rent vårt tak från mossa och skruva ner parabolen som förra ägarna hade, men vi inte använder då vi inte har TV. PS. Frukta icke vi har projektor och bioduk istället. Och det är blå himmel och sol idag, hur kan man inte bli glad av det!

4 november 2021 #2

Imorgon är det fredag. Min favorit dag bland alla veckans dagar. Helgen väntar och hela familjen samlad.

30 oktober 2021 #1

Här skriver vi bara positiva saker som har hänt! Har du klarat ett prov, fått löneförhöjning eller något annat positivt?