Annons


Black Desert Online
24 april 2017 #1
Är det någon här som spelar BDO? Superkul MMO och skulle gärna lära känna lite fler personer som spelar det, oavsett om ni är casuals eller tryhards.
9 juli 2017 #12

Haha, ofan! x'> Får hoppas på att de gör något åt gender locking i framtiden! Aah i see, jag klarar ju typ inte av att spela "klumpiga" klasser så min Maewha är ju perfekt så sätt! Trivs än så länge med henne :> Whaaat! Finns det tornados ute på havet!? Tror jag stannar på land.. HAHA! Kravlöst är skönast ja! Men aah, man utvecklas klart mycket snabbare i en mer krävande guild, dock vet jag inte hur länge jag kommer spela och hur aktiv jag liksom orkar vara så är fortfarande guildless pga det x>

6 juli 2017 #11
Svar på detta inlägg:
#9 Ska nog söka mig till någon slackig noob guild också for the fun typ. Inte vågat ge mig in på node/guildwars än, haha! :´>
aneymi

Ah okej, jomen det förstår jag verkligen! Känner ibland att jag är sugen på att byta guild mest för att det är skönt att inte ha några krav på sig. Men samtidigt så utvecklas jag mycket snabbare i den här guilden än jag hade gjort annars, så på gott och ont.

6 juli 2017 #10

Hahaha, min sambo är precis tvärtom. Han tycker att witch är MYCKET coolare, men det är verkligen synd att det är gender locked - förstår att det ska vara friendly för lore, men eh.. ovärt. ;P Älskar hur det ser ut, men man är ju väldigt klumpig, inte alls så mobile som man kan tro att en blixt skulle vara. Ah nä, rekommenderar inte att ta mig runt med robåt - du är körd när det kommer en tornado.

5 juli 2017 #9
5 juli 2017 #8
Svar på detta inlägg:
#7 Åh vad tråkigt, witch som är så himla stark nu! Min sambo spelar wizard och tycker också awakening är lite tråkigare, mest att det är tråkigt att man aldrig går tillbaka till gamla skills. Med valkyrie använder man både main hand och awakening, så det är ändå chill. :) Är supersugen på att börja utforka havet, men så himla läskigt undervatten haha, major flashbacks till Super Mario 64. :´D Men om du har 400GS och letar efter en guild, så kan jag inva dig till vår!
Vitblond

Eller hur! :< Måste dock säga att jag är avundsjuk på hur cool awakening Wiz fick, för damn.. jag älskar fire spells! Fan, att klasserna är gender locked.. I see! Valkyries awakening utseendemässigt är också ascool btw *-* Är själv sugen på att ge mig ut på havet, men jag har en liten robåt typ.. vet inte om det är den bästa idén då, haha! Och gud ja, Super Mario 64.. minns en undervattensorm jag var livrädd för, haha! Fy fan! Aawh, tack! Men mitt gear är tyvärr kring 340-350 atm x'>

5 juli 2017 #7
Svar på detta inlägg:
#6 Jamen precis! Älskade min witch, men när awakening kom så förändrades det. :/ Fy för guilddrama.. Och känner likadant! Kommit så mycket content som jag har att utforska nu! Påbörjade ju nyligen en tur ut i öknen t.ex och har ju bara utforskat en pytteliten del av den! Och all content ute på havet har jag inte ens påbörjat utforska! x´>
aneymi

Åh vad tråkigt, witch som är så himla stark nu! Min sambo spelar wizard och tycker också awakening är lite tråkigare, mest att det är tråkigt att man aldrig går tillbaka till gamla skills. Med valkyrie använder man både main hand och awakening, så det är ändå chill. Är supersugen på att börja utforka havet, men så himla läskigt undervatten haha, major flashbacks till Super Mario 64. :'D Men om du har 400GS och letar efter en guild, så kan jag inva dig till vår!

26 juni 2017 #6
Svar på detta inlägg:
#5 Speciellt svårt att välja klass när man inte riktigt får känna på det förs level 56, liksom jag tycker Kuno har varit superkul att levla men är inte helt såld på hennes awakening.. Låter precis som mig då, började också i release, men sen tog man en paus > började igen > guild drama > lååång paus > nu är jag tillbaka! Finns otroligt mycket att göra i spelet, så känner aldrig att jag tröttnar, mer att det finns så mycket att göra att jag inte kan bestämma mig haha. :D
Vitblond

Jamen precis! Älskade min witch, men när awakening kom så förändrades det. :/ Fy för guilddrama.. Och känner likadant! Kommit så mycket content som jag har att utforska nu! Påbörjade ju nyligen en tur ut i öknen t.ex och har ju bara utforskat en pytteliten del av den! Och all content ute på havet har jag inte ens påbörjat utforska! x'>

26 juni 2017 #5
Svar på detta inlägg:
#4 Yay! :> Haha, själv är jag fortfarande guildless.. Vet inte riktigt vad jag ska söka efter heller, hmm.. Har också svårt med att välja klass, men tänkte se vad jag tycker om Maehwas awakening! Är nästan 56 på den nu! x´> Jag började spela i releasen, körde på ett tag då men har sedan haft pauser från och till. Alltid något med Bdo som drar en tillbaka! :´) Själv då?
aneymi

Speciellt svårt att välja klass när man inte riktigt får känna på det förs level 56, liksom jag tycker Kuno har varit superkul att levla men är inte helt såld på hennes awakening.. Låter precis som mig då, började också i release, men sen tog man en paus > började igen > guild drama > lååång paus > nu är jag tillbaka! Finns otroligt mycket att göra i spelet, så känner aldrig att jag tröttnar, mer att det finns så mycket att göra att jag inte kan bestämma mig haha.

22 juni 2017 #4
Svar på detta inlägg:
#3 Åh vad kul, trodde inte att någon skulle svara här på s.s men tänkte ge det ett försök! ;) Är också casual, råkar bara hamnat i en guild med massor av tryhards, så man måste hålla någorlunda tempo haha. Har en lvl 57 Valkyrie och en 56 Kunoichi, men är inte supersugen på valk.. ska se hur det känns efter lvl 58 och se om jag rerollar då. Hur länge har du spelat? :D
Vitblond

Yay! :> Haha, själv är jag fortfarande guildless.. Vet inte riktigt vad jag ska söka efter heller, hmm.. Har också svårt med att välja klass, men tänkte se vad jag tycker om Maehwas awakening! Är nästan 56 på den nu! x'> Jag började spela i releasen, körde på ett tag då men har sedan haft pauser från och till. Alltid något med Bdo som drar en tillbaka! :') Själv då?

22 juni 2017 #3
Svar på detta inlägg:
#2 Jag kör casual! Min witch är level 56 och påbörjade nyligen en maehwa som atm är level 51! :D
aneymi

Åh vad kul, trodde inte att någon skulle svara här på s.s men tänkte ge det ett försök! Är också casual, råkar bara hamnat i en guild med massor av tryhards, så man måste hålla någorlunda tempo haha. Har en lvl 57 Valkyrie och en 56 Kunoichi, men är inte supersugen på valk.. ska se hur det känns efter lvl 58 och se om jag rerollar då. Hur länge har du spelat?

17 juni 2017 #2
Svar på detta inlägg:
#1 Är det någon här som spelar BDO? Superkul MMO och skulle gärna lära känna lite fler personer som spelar det, oavsett om ni är casuals eller tryhards. :)
Vitblond

Jag kör casual! Min witch är level 56 och påbörjade nyligen en maehwa som atm är level 51!

24 april 2017 #1

Är det någon här som spelar BDO? Superkul MMO och skulle gärna lära känna lite fler personer som spelar det, oavsett om ni är casuals eller tryhards.