Annons


Min kompis är inte redo
25 juli 2016 #1
Kan du inte vara den kompisen som hjälper henne när det blir svårt för henne sen istället?
13 augusti 2016 #5

Att ha en häst är ett väldigt stort ansvar, så tycker verkligen det skulle vara synd ifall hon väl köper en häst och sen inte tar hand om den till fullo som en häst kräver. Däremot tycker jag definitvt att du kan vända henne till foder/medryttare för att pröva på först och kanske lirka henne med att hon får känna på hur det (som Sunford säger) och kanske lite mer av vilken typ av häst hon är ute efter! Sålänge du har en bra attityd angående det hela så tror jag att du kan få med henne på det.

30 juli 2016 #4

Ge som förslag att hon kan ta en häst på foder för eventuellt senare köp. Det är nog bäst. Det är alltid bäst för man vet aldrig vad för häst man köper. Delvis för att då får hon känna hur det är o ha häst innan hon tar beslutet, samt att hon får lära känna hästen innan, och plus att man inte alltid kan lita på hästsäljare.

30 juli 2016 #3

Jag tycker du ska hjälpa henne, om du har tiden. Hästar är ju jättebra för allt som du räknade upp som hennes problem och kunskaperna får hon ju eftersom. Se bara till att hon får tag på en lugn och stadig häst som inte kräver sjukt mycket av henne/er sen kanske det är bättre att fråga om hon inte vill gå på någon typ av ridskola i nått år först eller så.

30 juli 2016 #2

Låt henne skaffa häst och prova på. Sen när hon inser att hon inte kan någonting och att allt går åt helvete kan du låtsas som att du inte visste något och då hjälpa henne att bli av med den. Kanske får du även hennes häst då hon litar på dig som sin kompis???

25 juli 2016 #1

Kan du inte vara den kompisen som hjälper henne när det blir svårt för henne sen istället?