Annons


Att lita på sin pojkvän.
8 september 2015 #1
Fy vad jobbiga tjejer det låter som. Har det någonsin hänt något mellan honom och någon av tjejerna? Lite känslig fråga kanske, men om det inte har det så behöver du nog inte oroa dig för då har han ju sagt nej till dem i 5 år.
27 juni 2017 #9

Usch vad tråkigt det låter. Det första jag vill säga är att lita på din kille. Sviker han dig säger det mer om honom än om dig. Ko ihåg att du är värd mer om något skulle hända. Jag förstår dock att det är jobbigt men det löser sig! Allt gör det

20 juni 2016 #8

Usch vad tråkigt Min första fundering är dock, hur är ni på att kommunicera? Ta upp det med honom, din oro och rädsla? Förklara vad det är som får dig att känna så här och fråga vad han tänker om saken? Hoppas det löser sig!

19 juni 2016 #7

Känner igen det där så väl! I högstadiet gick jag i en klass där vi var 15 killar och 4 tjejer, det var en relativt lugn och skön klass (förutom att det alltid luktade svett i klassrummet). Tänk dig själv så många tonårspojkar i ett och samma klassrum en hel dag... På gymnasiet var det dock tvärtom, kom i en klass där vi var 4 killar och 10 tjejer, det var drama mest hela tiden

19 juni 2016 #6

Hahah älskar ditt argument "tjejer är hemska varelser.." Skönt att vissa tjejer inser det också... ;-)

19 juni 2016 #5

Vilken jobbig och svår situation! Jag förstår att du oroar dig och tvivlar något, däremot handlar ett förhållande om tillit och respekt. Man måste våga att lita på sin partner och ha en tillit till varandra. Det bästa du/ni kan göra är nog helt enkelt att prata med varandra där du/ni lägger korten på bordet och pratar igenom det hela helt enkelt. Jag tror, och jag hoppas, att han är en bra kille som är dig trogen och som bara har ögon för dig.

12 september 2015 #4

Fy tusan vilket dumt beteende från dessa tjejer! Sträck på dig och var stolt över att du har din fantastiska pojkvän! Låt ingen förstöra er, strunta i tjejerna, och berätta för din pojkvän hur du känner.

11 september 2015 #3

Du kan ju berätta för honom hur du känner och varför. Sen är det nog bra om du bestämmer dig för att lita på honom och att han skulle berätta om det varkligen var något. Försök strunta i vad tjejerna sager.

8 september 2015 #2

Ah, det kan man bli ganska irriterad på. Det låter ju inte så bra om han inte tänker in hur de beter sig mot dig när han bedömer om de är schyssta eller inte.

8 september 2015 #1

Fy vad jobbiga tjejer det låter som. Har det någonsin hänt något mellan honom och någon av tjejerna? Lite känslig fråga kanske, men om det inte har det så behöver du nog inte oroa dig för då har han ju sagt nej till dem i 5 år.