Annons


Pinsamheter!
4 juli 2021 #1
Hörni nu tycker jag att vi förtjänar ett gott skratt! Vad är det absolut pinsammaste/skämmigaste du varit med om, men som du kan skratta åt idag?
17 augusti 2021 #5
17 augusti 2021 #4

Åh, jag har några stycken! Men jag tar historien om lärarkandidaten från gymnasiet. Vi hade honom i engelskan och han var jättebra och väldigt lätt att prata med, men jag kunde verkligen inte komma ihåg hans namn. Är väll ett drag jag ärvt av min kära far. En gång stod det verkligen stilla i mitt huvud, och jag VET att han har ett dubbelnamn och att Petter är med. Och ja, i mitt förvirrade tillstånd kallade jag honom Petter-Niklas. Jag blev blek kan jag lova

4 juli 2021 #3
Svar på detta inlägg:
#2 Jag kan börja! Kanske inte det värsta men ändå skämmigt. Jag jobbade på restaurang förut och det brukade komma in en man som var bodybuilder och alltid beställde samma rätt, kycklingspett med ris. Jag brukade alltid vara glad och skämtsam och småprata med honom, men jag märkte typ varannan gång att han inte var som vanligt, utan kollade konstigt på mig och verkade inte alls förstå vad jag pratade om. En gång när han kom så sa jag: ´´Kyckling och ris som vanligt?´´ forts.
with

forts. Och han ba "Nej tack" Och jag ba haha din skojare du är ju här varje dag du. Han beställde nåt annat och gick och satte sig. Och då kommer plötsligt kyckling-mannen in genom dörren och jag ba öhh vänta va. Då visar det sig att det är två olika killar som ser EXAKT likadana ut och som alltså varit där typ varannan gång men som jag trott var samma person som typ bara hade två olika personligheter. Haha dog av skratt i typ en vecka efteråt

4 juli 2021 #2
Svar på detta inlägg:
#1 Hörni nu tycker jag att vi förtjänar ett gott skratt! Vad är det absolut pinsammaste/skämmigaste du varit med om, men som du kan skratta åt idag?
with

Jag kan börja! Kanske inte det värsta men ändå skämmigt. Jag jobbade på restaurang förut och det brukade komma in en man som var bodybuilder och alltid beställde samma rätt, kycklingspett med ris. Jag brukade alltid vara glad och skämtsam och småprata med honom, men jag märkte typ varannan gång att han inte var som vanligt, utan kollade konstigt på mig och verkade inte alls förstå vad jag pratade om. En gång när han kom så sa jag: "Kyckling och ris som vanligt?" forts.

4 juli 2021 #1

Hörni nu tycker jag att vi förtjänar ett gott skratt! Vad är det absolut pinsammaste/skämmigaste du varit med om, men som du kan skratta åt idag?