Annons


Corona-gnäll-tråd!
7 april 2020 #1
Jag kan gissa på att jag inte är den enda som är bitter på allt som har med Corona att göra. Här kan du fritt få skriva om dina tankar, inställda planer och allt vad som har med Corona att göra. Jag börjar; hade sett så fram emot att äntligen få se Judas Priest live i sommar på Dalhalla, men nu lär det inte bli av. Är dessutom orolig hur det kommer gå med jobb framöver och orolig för familjemedlemmar i riskgrupper pga viruset.
1 februari 2021 #42

... tillräckligt med ord för att beskriva!! Jag hatar att både svärmor och farmor dog utan ens en familjemedlem nära sig. Jag hade inte fått träffa min farmor på 7 månader heller. Och pga corona missade jag sista dagarna med henne. Jag är så ledsen. Och mina barn missade en massa tid med deras farmor. Sedan dog en familjemedlem av corona också. Bara en massa död och skit. Fick en bebis också, svårt att känna glädje när hjärtat gör så ont. Jag var så säker på att jag hade fått en hjärtinfark.

1 februari 2021 #41

Är så förbannat less på corona!!! Vi missade några veckor med barnens farmor för att vi var förkylda och hon hade cancer, all tid med henne var så värdefull för hon dog!! Begravningen sög för flera av hennes närmaste familjemedlemmar kunde inte komma och man var tvungen att neka så många som ville ta farväl. Fy fan! Sedan dog min farmor ensam!!!!! För att min pappa exponerats för corona dagen innan och han fick bara spendera 10 minuter med sin döende mamma! Jag är så arg så det finns inte...

13 december 2020 #40
21 november 2020 #39

mitt liv har tbh inte förändrats så mkt för går aldrig ut ändå haha MEN: det råder lite oroligheter kring huruvida min sambo kommer få våra med under förlossningen/efteråt osv (ska ha bebis i mitten på dec). Är ju redan stenhårt, han har inte fått bara med på några besök hos barnmorskan, inte sett några ultraljud eller fått följa med och lyssna på hjärtat. Han fick inte ens följa med när jag var inne på koll för minskade fosterrörelser och låg där rädd och ledsen i 4 timmar..

20 november 2020 #38

Jag var ganska bitter i somras då jag nyss hade tagit mc-kortet. Tänk er att nyss fått friheten att åka runt på två hjul och så får man typ inte röra sig i landet. Alla resor som jag hade tänkt mig att göra med hojen var bara att ställa in då det inte fanns någon poäng då alla evenemang ställdes in. Då handlade det ändå om kortare resor, typ 10-15 mil hemifrån. Men sedan hittade jag ett mc-gäng att hänga med så jag har klarat mig rätt så bra ändå. Men 2020 är officiellt det tråkigaste året hittills i mitt liv. Trots alla mil jag trots allt avverkat på hojen.

17 november 2020 #37
17 november 2020 #36
Svar på detta inlägg:
#35 Min mamma fick cancer för ca 2 månader sen, ingen behandling har satts in ännu. Nu har hon testats positivt för corona. Allt känns hopplöst.
Fairytale

Åh nej Jag hoppas verkligen att coronan blir lindring och att dem sätter in behandling så fort som möjligt

16 november 2020 #35

Min mamma fick cancer för ca 2 månader sen, ingen behandling har satts in ännu. Nu har hon testats positivt för corona. Allt känns hopplöst.

14 juni 2020 #34
14 juni 2020 #33
10 juni 2020 #32

Jag är putt på att alla utställningar är utställda i år! Ville visa mina minishettisar xD Nu blir det bara premiering för det treåriga stoet vi har Livet är hårt haha! Sen är det ju segt också att jag inte får fira min examen nu heller xD

8 juni 2020 #31
8 juni 2020 #30
Svar på detta inlägg:
#29 Ja, speciellt nu när man lär vara hemma vid minsta symtom och vara hemma 48h efter sista symtom :p det blir ju lite extra
Bullergården

Det är väl det enda positiva i detta, att timmisarna får jobba mycket.

8 juni 2020 #29
Svar på detta inlägg:
#28 Är väl en del sjukdommar där du jobbar :p
Brightway

Ja, speciellt nu när man lär vara hemma vid minsta symtom och vara hemma 48h efter sista symtom det blir ju lite extra

8 juni 2020 #28
Svar på detta inlägg:
#27 O ja, jag får jobba! :)
Bullergården

Är väl en del sjukdommar där du jobbar

8 juni 2020 #27
8 juni 2020 #26
Svar på detta inlägg:
#25 Jo så är det ju :/ jag skulle ha jobbat i stålindustrin i sommar och troligtvis fått fast där efter sommaren.. :p så ja, får fortsätta som timmis i vården :) tur att det finns jobb där i alla fall!
Bullergården

Så jävla surt när man har tänkt något och haft något på gång och så kom Corona. Men du får väl jobba en del fast du är timmis? Minns att jag fick göra det iaf när jag var det.

8 juni 2020 #25
Svar på detta inlägg:
#24 Men samtidigt så ska man ju va glad att man har fast tjänst och inte har blivit av med jobbet som många har :(
Brightway

Jo så är det ju :/ jag skulle ha jobbat i stålindustrin i sommar och troligtvis fått fast där efter sommaren.. så ja, får fortsätta som timmis i vården tur att det finns jobb där i alla fall!

8 juni 2020 #24
Svar på detta inlägg:
#23 Jaa, det blir svettigt :/
Bullergården

Men samtidigt så ska man ju va glad att man har fast tjänst och inte har blivit av med jobbet som många har

8 juni 2020 #23
8 juni 2020 #22
Svar på detta inlägg:
#21 I feel you, avskyr dessa plastförkläden...!
Bullergården

Plastförkläden går väl an tycker jag, är värre med visiren eller vad det heter som man har för ansiktet :/

8 juni 2020 #21
7 juni 2020 #20

Så less på denna Corona nu... Vill ju kunna resa. Och är less på att ha skyddsutrustning på jobbet, är så himla varmt med det! Och känns som att man knappt vågar gå på affären, vill ju inte riskera att bli smittad och sen smitta ner brukare eller kollegor

1 juni 2020 #19
Svar på detta inlägg:
#6 Håller helt med dig där. Jag saknar min familj enormt eftersom jag bor 40-70 mil ifrån alla. Nu har jag inte träffat någon av dom på snart ett år :´(
Rohan

Så himla tråkigt när så mycket förstörs när denna pandemi pågår. Saknar mina släktingar i finland oerhört mycket och längtar så himla mycket tills man kan få resa och träffa dom igen

26 maj 2020 #18

Jag hade massor av utställningsplaner D: Då menar jag utomlands, norge, tysklad och italien var inplanerade. Som tur väl är planerade vi att ta husvagn, så inget bokat. Kan såklart ställa ut när som, men det som suger är att min kisse går upp i vuxenklass i juni och jag trodde verkligen jag kunde tävla henne till junior winner D: (Väldigt prestigefyllt)

10 maj 2020 #17

Mitt jobb under sommaren är inte heller säkert att det blir någonting alls pga corona. Jag hade i princip blivit lovad fast anställning efter sommaren.... så, lite smått irriterad är jag.

10 maj 2020 #16

JAPP! Urless på denna corona - skit! Hade tänkt åka på massor av utställningar i sommar med nya valpen för att träna, men neej det lär ju inte bli någonting alls..

3 maj 2020 #15
2 maj 2020 #14
Svar på detta inlägg:
#1 Jag kan gissa på att jag inte är den enda som är bitter på allt som har med Corona att göra. Här kan du fritt få skriva om dina tankar, inställda planer och allt vad som har med Corona att göra.
Jag börjar; hade sett så fram emot att äntligen få se Judas Priest live i sommar på Dalhalla, men nu lär det inte bli av. Är dessutom orolig hur det kommer gå med jobb framöver och orolig för familjemedlemmar i riskgrupper pga viruset.
rohan

Att festivalen (Sweden Rock - som förövrigt är typ årets händelse varje år och varit där alla år sedan 2008) jag skulle på ställs in och att alla konserter i sommar är inställda. Att hela festival och konsert sommaren är förstörd... Är också orolig över vänner och släkt som är i riskgrupp. Btw förövrigt är Judas Priest väldens bästa band ever och snorBRA live (i alla fall nu sedan de plockade in Richie Faulkner - sett dem ca 5-7 gånger)

1 maj 2020 #13
1 maj 2020 #12
Svar på detta inlägg:
#11 Fair enough! Ändå något som känns som ett måste att uppleva någon gång i livet, haha! ;D
Krossad

Absolut, ångrar det inte. Som som stad gillade jag faktiskt New York mer :3

30 april 2020 #11
Svar på detta inlägg:
#8 Åh, vad trist! Jag gillade inte L.A så mycket tbh om det är till någon tröst ;)
Rohan

Fair enough! Ändå något som känns som ett måste att uppleva någon gång i livet, haha! ;D

30 april 2020 #10

Usch vad jobbigt. Det lär bli så för mig också om det fortsätter länge till håller tummarna för att allt löser sig för dig och dina vänner

30 april 2020 #9

Är så less på detta nu. Skulle börjat jobba 80% nu till sommaren + gått upp i tid förra månaden så jag kan betala hyra när csn försvinner. Men istället blev jag av med nästan alla mina timmar och får inget nytt jobb för alla har anställningsstopp. Så just nu har jag knappt råd med mat och om detta inte lättar snart kan jag förlora lägenheten. Haha, älskar livet

30 april 2020 #8
30 april 2020 #7
20 april 2020 #6
20 april 2020 #5
Svar på detta inlägg:
#2 Är jättebitter för att min resa till japan ställts in och min flytt försenats:) Såg sååå fram emot 2020 men så kommer det ett jäkla mördarvirus... Sen är jag besviken på svenska folket som (inte alla dock) inte verkar bry sig och fortsätter som vanligt/överdriver och hamstrar varor (som tur är det bättre nu än i början men ändå) ughh x_x
Mikkis

Håller helt med dig! Men blev faktiskt positivt överraskad av svenska folket då majoriteten valde att stanna hemma över påsk. Jag jobbar på en mack strax innan många skidanläggningar så påsk är utan tvekan vår största helg på hela året i normala fall. I år var det näst intill helt dött i byn. Trist med din resa. Du får boka om och se fram emot den igen!

19 april 2020 #4
Svar på detta inlägg:
#1 Jag kan gissa på att jag inte är den enda som är bitter på allt som har med Corona att göra. Här kan du fritt få skriva om dina tankar, inställda planer och allt vad som har med Corona att göra.
Jag börjar; hade sett så fram emot att äntligen få se Judas Priest live i sommar på Dalhalla, men nu lär det inte bli av. Är dessutom orolig hur det kommer gå med jobb framöver och orolig för familjemedlemmar i riskgrupper pga viruset.
rohan

Är också orolig för att ens nära och kära ska drabbas dåligt av detta. Men håller tummarna för att alla klarar sig igenom detta och lyssnar på rekommendationerna och är rädda om sig själva. Jag och min lilla familj gör allt vi kan för att se till att vi inte träffar någon äldre eller någon alls just nu. Lite smått tråkigt att hålla sig ifrån sina nära och kära men det känns som att det är det man behöver göra just nu

19 april 2020 #3
Svar på detta inlägg:
#1 Jag kan gissa på att jag inte är den enda som är bitter på allt som har med Corona att göra. Här kan du fritt få skriva om dina tankar, inställda planer och allt vad som har med Corona att göra.
Jag börjar; hade sett så fram emot att äntligen få se Judas Priest live i sommar på Dalhalla, men nu lär det inte bli av. Är dessutom orolig hur det kommer gå med jobb framöver och orolig för familjemedlemmar i riskgrupper pga viruset.
rohan

Jag har sett fram emot en fyra veckors semester i sommar men som det ser ut just nu så lär det inte finnas så mycket att åka till eller att göra så det är något som detta hindrat himla tråkigt men jag hoppas situationen lugnat ner sig tills min semester börjar så man kan göra några få närmare utflykter iallafall. Hade planer på gotland och några andra ställen men det får bli att hitta på något annat istället

13 april 2020 #2

Är jättebitter för att min resa till japan ställts in och min flytt försenats Såg sååå fram emot 2020 men så kommer det ett jäkla mördarvirus... Sen är jag besviken på svenska folket som (inte alla dock) inte verkar bry sig och fortsätter som vanligt/överdriver och hamstrar varor (som tur är det bättre nu än i början men ändå ughh x_x

7 april 2020 #1

Jag kan gissa på att jag inte är den enda som är bitter på allt som har med Corona att göra. Här kan du fritt få skriva om dina tankar, inställda planer och allt vad som har med Corona att göra. Jag börjar; hade sett så fram emot att äntligen få se Judas Priest live i sommar på Dalhalla, men nu lär det inte bli av. Är dessutom orolig hur det kommer gå med jobb framöver och orolig för familjemedlemmar i riskgrupper pga viruset.