Annons


Vad sysselsätter du dig om dagarna med?
3 februari 2022 #1
Carro, Jag arbetar som förskollärare, 27 snart 28 år. Stormtrivs med mitt jobb. Sambo sen några år tillbaka. Drömmer om skaffa hund igen. pratglad, social. På fritiden hänger jag gärna med vänner, reser, Älskar äventyr. Åka på roadtripa till okända ställen är det bästa jag vet. Själv?
7 augusti 2023 #12

Socialpsykologi och konstnär

19 juli 2023 #11

Jag jobbar i en blomsteraffäre

8 juli 2023 #10

Gammal tråd ser jag! Arbetar sedan snart sju år tillbaka som förskollärare och trivs helt okej med det. Är sambo sedan ca 3 år tillbaka och nu letar vi flitigt efter vårt drömhus...har även en katt på 6 år. Gillar att baka bröd och kakor hihi samt fotografera och skriva

1 maj 2023 #9

Jag pluggar just nu, håller på att plugga upp mina gymnasiebetyg så jag kan få högskolebehörighet. c: Jag följer även med min kompis till hennes jobb rätt så ofta, hon jobbar på en travskola. Förutom det sitter jag alldeles för mycket vid mobilen och glor på tiktok haha.

30 april 2023 #8

Just nu är jag mammaledig men går snart tillbaka till jobbet, är journalist! Har alltid ridit dressyr och haft det som hobby men fick ta bort min en-på-miljonen-häst för 2,5 år sedan och har inte riktigt hittat tillbaka sedan dess. Just nu tar familjelivet och renovering av hus m.m. upp all tid men hoppas att jag ska hitta tillbaka till hästarna någon dag, eller om vår dotter vill ha ponny Tack och lov har jag mammas fina häst att rida när stallsuget kommer!

29 april 2023 #7

Just nu är jag arbetslös men fick precis svar på ett nystartsjobb som jag börjar den 8 maj på. På ett cafe. just nu försöker jag mest komma upp om dagarna, men spenderar mesta tiden med min pojkvän, mina djur och spelar och försöker hålla på med något kul.

14 mars 2022 #6

Jobbar som ekonomiassistent. Det är ett jobb jag verkligen trivs med. Gick ej ekonomi på gymnasiet. Så är upplärd av ekonomichefen, självlärd och gått olika kurser.

8 mars 2022 #5

Är just nu föräldraledig med yngsta dottern i ca 2 månader till. I vanliga fall jobbar jag på ett ekologiskt bageri och har gjort sen tidernas begynnelse, igår sökte jag ett nytt jobb och idag hörde dom av sig och ville veta mer om mig. Min lediga tid går åt till att underhålla två små barn, städa, laga mat, ligga på soffan, tvätta och städa mer, måla lite, städa, laga mat och klaga på att det är stökigt och städa lite mer (:

7 februari 2022 #4

Hallå! Även jag är heltidsstudent och läser till en kandidat i biologi med inriktning etologi och djurskydd. Första året, andra terminen - känns bra!! Fritiden spenderas främst i stallet där jag och min mamma just nu har 3 islandshästar, varav en är min egna lilla ögonsten. Studier och stallet tar mycket tid och energi men när jag orkar och har tid över tycker jag om att bara ligga i soffan och spela på PS5an eller rita lite, både digitalt och traditionellt

7 februari 2022 #3

Heltidsstudent inom företagsekonomi samtidigt som jag jobbar extra på en bokhandel på 10-15%, är egenföretagare och har en hund med gott om energi. Koffein är en räddning här hemma med

3 februari 2022 #2

Jag jobbar som sågverksarbetare. Så mina dagar är ganska långtråkiga tills jag kommer hem. Medan jag sorterar och paketerar mellan 25000 och 40000 plankor och bräder så brukar jag lyssna på ljudböcker. Jag kan säga att jag hinner lyssna på mååånga ljudböcker på en månad. När jag väl är hemma så försöker jag klämma in roliga hobbys och tråkig vardag på alldeles för få timmar. På somrarna kör jag motorcykel så fort tillfälle ges. T.ex till och från jobb, till och från stall, ut på äventyr med andra som också kör hoj och ibland är jag ute och åker solo. Resten av året och tiden, där jag inte kör hoj eller jobbar går åt till stallet. Jag hoppas att kommande hästår är bättre än det som har varit. Tyvärr har hästhobbyn varit ångestladdad pga konflikter stallfolk emellan och skador på hästar som hade kunnat undvikits. Har varit en del gnäll på oss och våra hästar och en del klagomål. Så mycket av tiden har gått åt till att städa och mocka efter andra för att slippa få mer gnäll och skit. Har även haft en längre period då jag varken ridit eller kört någon av hästarna då det klagades på att vi tog för mycket plats och sånt. Så det är inte förrän nu som jag har börjat komma igång att rida igen efter att ha undvikit stallet pga människor (har dock tittat till pälsklingarna i hagen). Om du frågar mig om vilken hobby som är min favorit så är det nog att glida omkring på en H-D för i stallet är det alldeles för mycket människor. Men att rida ut på Silas en solig dag skulle nog ha kunnat vara nr 1... om det inte var för... folk i stallet.😅

3 februari 2022 #1

Carro, Jag arbetar som förskollärare, 27 snart 28 år. Stormtrivs med mitt jobb. Sambo sen några år tillbaka. Drömmer om skaffa hund igen. pratglad, social. På fritiden hänger jag gärna med vänner, reser, Älskar äventyr. Åka på roadtripa till okända ställen är det bästa jag vet. Själv?