Annons


Syftet med stallet.se
7 februari 2019 #1
Syftet med hemsidan har i princip sedan start varit att ha ett eget stall online och göra allt som hör till. Samtidigt är det en social plattform där en har chansen att möta människor med samma intresse. Medan utvecklingen och trender online har skiftat har hemsidan haft kvar samma huvudfokus. Vad upplever du att syftet med stallet.se är? Varför är du medlem och varför loggar du in? Kan vi ändra på något i syftet som gör att du skulle bli mer aktiv/mindre aktiv? Vi vill ha dina synpunkter och erfarenheter! Vi uppskattar om tonen i inläggen håller sig till ämnet och att vi kan diskutera öppet utan rätt och fel. Allas åsikter är värdefulla för oss.
11 april 2019 #15

Älskar att avla, odla, tävla och skapa grafik. Därför har jag fastnat för hemsidan

8 februari 2019 #14
Svar på detta inlägg:
#1 Syftet med hemsidan har i princip sedan start varit att ha ett eget stall online och göra allt som hör till. Samtidigt är det en social plattform där en har chansen att möta människor med samma intresse. Medan utvecklingen och trender online har skiftat har hemsidan haft kvar samma huvudfokus. Vad upplever du att syftet med stallet.se är? Varför är du medlem och varför loggar du in? Kan vi ändra på något i syftet som gör att du skulle bli mer aktiv/mindre aktiv?
Vi vill ha dina synpunkter och erfarenheter! Vi uppskattar om tonen i inläggen håller sig till ämnet och att vi kan diskutera öppet utan rätt och fel. Allas åsikter är värdefulla för oss. :)
Activation

Jag fastnade för det virtuella stallet, men sedan även för rollspelen som utvecklades naturligt på sidan. Jag tror att det finns mycket att hämta i rollspelsfunktionen, för det kommer alltid att finnas de som vill skriva, men just nu är ju funktionen lite begränsad för de som vill rolla mörkare berättelser. Sidan har ju blivit en social plats med stort fokus på foto och grafik, och jag tror att om det virtuella stallet ska behållas som kommer det behövas en stor förändring för att locka hit nya.

8 februari 2019 #13
Svar på detta inlägg:
#12 Väldigt intressant, och håller med dig. 1. Jag använder också gamla versionen, för jag tycker det är vad jag är van vid, och chatten på sidan hade varit jättesmidigt, tillsammans med kanske en uppdatering av hur rummen fungerar, där man kan ´´paxa´´ vissa för att ha gruppchatter med bestämda medlemmar i? 2. Jag upplever att internetkulturen idag är vääldigt annorlunda än den var under den tiden jag först blev medlem på stallet.se. På den tiden var svenska internet forum och communities..
Dastable

.. (tog bort min förra text för jag kom på att man kanske inte får nämna hemsidenamn) väldigt vanliga och välbesökta, vilket inte alls är på samma sätt idag. Tror att det kan bli svårt att få in nya yngre medlemmar, då jag tror att dem mera hänger på andra sidor och spel som är populära nuförtiden än den här typen av hemsidor.

7 februari 2019 #12
Svar på detta inlägg:
#11 Kan inte svara på om jag skulle ens va medlem om jag hittade till stallet.se som ~17 åring. Kanske skulle behövas hitta en balans för att locka yngre medlemmar till sidan. Men samtidigt ´´göra´´ (vet inte vad jag ska säga istället för göra...) så att vi veteraner/äldre fortfarande känner att det tilltalar oss.
Hardisty

Väldigt intressant, och håller med dig. 1. Jag använder också gamla versionen, för jag tycker det är vad jag är van vid, och chatten på sidan hade varit jättesmidigt, tillsammans med kanske en uppdatering av hur rummen fungerar, där man kan "paxa" vissa för att ha gruppchatter med bestämda medlemmar i? 2. Jag upplever att internetkulturen idag är vääldigt annorlunda än den var under den tiden jag först blev medlem på stallet.se. På den tiden var svenska internet forum och communities..

7 februari 2019 #11
Svar på detta inlägg:
#10 [fors.] till alla. Privat till en viss person osv. Så att de blir lite mer aktivitet, snack och socialt. Sen håller jag med om att det som behövs är ju att medlemsantalet stiger. Men jag vet inte hur många 17- ~30 åringar som är intresserad av att bli medlem på stallet.se? Dels kanske p.g.a den mer barnvänliga layouten och sen att intresset kanske inte heller finns? Som folk påpekar. Många av oss började med stallet.se som kanske 7-10 åringar.
Hardisty

Kan inte svara på om jag skulle ens va medlem om jag hittade till stallet.se som ~17 åring. Kanske skulle behövas hitta en balans för att locka yngre medlemmar till sidan. Men samtidigt "göra" (vet inte vad jag ska säga istället för göra...) så att vi veteraner/äldre fortfarande känner att det tilltalar oss.

7 februari 2019 #10
Svar på detta inlägg:
#9 Nu vet inte jag vad folk använder mest; Gamla eller BETA layouten. Själv använder jag gamla, för den är mer nostalgisk och enligt mig; lättare manövrerad. Jag skulle gärna vilja att chaten på gamla designen flyttades till den tomma ytan till höger, så den ytan också fyllde en funktion. För öppnar man chaten nu, tar den över nästan halva hemsidan. + att man då skulle kunna uppdatera den, så som Lhrk nämner; att man skulle kunna bjuda in och skriva bara några. Man skulle kunna skriva offentligt
Hardisty

[fors.] till alla. Privat till en viss person osv. Så att de blir lite mer aktivitet, snack och socialt. Sen håller jag med om att det som behövs är ju att medlemsantalet stiger. Men jag vet inte hur många 17- ~30 åringar som är intresserad av att bli medlem på stallet.se? Dels kanske p.g.a den mer barnvänliga layouten och sen att intresset kanske inte heller finns? Som folk påpekar. Många av oss började med stallet.se som kanske 7-10 åringar.

7 februari 2019 #9
Svar på detta inlägg:
#8 Dito this. Att rita digitalt, att fota, och att designa är intressen som jag helt och hållet har att tacka den här sidan. Intresseblandningen som den här sidan har av djur, kreativitet och att vara social lockar. ---
Något som skulle öka min aktivitet vore om det var lättare att använda chatten och rolla och andra Sociala funktioner mer frekvent, vilket kan vara svårt att åstadkomma utan högre medlemsantal. Alt. nya sätt att lätt vara social på.
Dastable

Nu vet inte jag vad folk använder mest; Gamla eller BETA layouten. Själv använder jag gamla, för den är mer nostalgisk och enligt mig; lättare manövrerad. Jag skulle gärna vilja att chaten på gamla designen flyttades till den tomma ytan till höger, så den ytan också fyllde en funktion. För öppnar man chaten nu, tar den över nästan halva hemsidan. + att man då skulle kunna uppdatera den, så som Lhrk nämner; att man skulle kunna bjuda in och skriva bara några. Man skulle kunna skriva offentligt

7 februari 2019 #8
Svar på detta inlägg:
#4 Stallet.se skaffade jag först för att jag var nyfiken på vad sidan ´´gick ut på´´; Vad kan man göra här? Fastnade för att man kunde skapa fejk-djur, man kunde snacka, vara social, vara kreativ. Allt i ett! Jag utvecklade ett foto & grafik-intresse som jag känner att jag inte nyttjar på samma sätt som på stallet.se; Jag har prövat att blogga (göra egen design & visa upp bilder), men det är inte samma sak. Jag älskar kombinationen med det stallet.se har att erbjuda;
Hardisty

Dito this. Att rita digitalt, att fota, och att designa är intressen som jag helt och hållet har att tacka den här sidan. Intresseblandningen som den här sidan har av djur, kreativitet och att vara social lockar. --- Något som skulle öka min aktivitet vore om det var lättare att använda chatten och rolla och andra Sociala funktioner mer frekvent, vilket kan vara svårt att åstadkomma utan högre medlemsantal. Alt. nya sätt att lätt vara social på.

7 februari 2019 #7

Mitt syfte med sidan är främst att vara social. Men även att bli motiverad att rita lite på fritiden igen. Jag har tittat in lite då och då under åren, men aldrig riktigt blivit aktiv igen förrän nu med detta stallet. Jag uppskattar stämningen här mer nuförtiden vilket nog har att göra med att de flesta är ungefär i samma ålder. Tycker dock det är lite tråkigt att många delar har så låg aktivitet.

7 februari 2019 #6

Åh jaa!! Håller med Ysera och Hardisty

7 februari 2019 #5

[fors] Sociala medlemmar, med liknande intressen. Ungefär i samma ålder. Vi kan vara social med varandra på så olika sätt; Forum (gnägg), mail (privat), HB, chat, tjat. Att vi kan dela med oss, visa upp och tävla inom våra intressen; Foto, grafik & djur. Jag upplever att det inte finns många hemsidor som erbjuder lika mycket som stallet.se faktiskt gör!

7 februari 2019 #4

Stallet.se skaffade jag först för att jag var nyfiken på vad sidan "gick ut på"; Vad kan man göra här? Fastnade för att man kunde skapa fejk-djur, man kunde snacka, vara social, vara kreativ. Allt i ett! Jag utvecklade ett foto & grafik-intresse som jag känner att jag inte nyttjar på samma sätt som på stallet.se; Jag har prövat att blogga (göra egen design & visa upp bilder), men det är inte samma sak. Jag älskar kombinationen med det stallet.se har att erbjuda;

7 februari 2019 #3

Syftet för mig är främst det sociala och sedan ett ställe att visa + "sälja" grafik. Jag personligen är inte överdrivet intresserad av djuren och allt som kommer med dem. Tycker gnägg borde utvecklas, att man får skriva mer ord + andra kategorier. Sedan gruppchatt. Jag loggar in för att prata med folk och se grafiken i stallen.

7 februari 2019 #2

Varför jag är medlem här är ju för att det är en så härlig hemsida att lära känna nya personer på och hålla kontakt med sina vänner. Tycker så klart det är kul att Stallet.se är just stallet.se också! En funktion jag skulle uppskatta är att man skulle kunna ha gruppchatt och bjuda in de man vill bjuda in till. Jag vill ofta skriva till flera samtidigt, men det är svårt om man inte använder den vanliga "chatten". Kommer kanske på något mer snart..

7 februari 2019 #1

Syftet med hemsidan har i princip sedan start varit att ha ett eget stall online och göra allt som hör till. Samtidigt är det en social plattform där en har chansen att möta människor med samma intresse. Medan utvecklingen och trender online har skiftat har hemsidan haft kvar samma huvudfokus. Vad upplever du att syftet med stallet.se är? Varför är du medlem och varför loggar du in? Kan vi ändra på något i syftet som gör att du skulle bli mer aktiv/mindre aktiv? Vi vill ha dina synpunkter och erfarenheter! Vi uppskattar om tonen i inläggen håller sig till ämnet och att vi kan diskutera öppet utan rätt och fel. Allas åsikter är värdefulla för oss.