Annons


Fråga & Svara - LEK
12 januari 2019 #1
[Jag startade upp detta även på MDS.com & kör en likadan här på s.s!] Bygger på de klassiska forums-lekarna här på stallet.se, fast istället för att säga ett namn eller djur på sista bokstaven så svarar och ställer man en fråga. EXEMPEL: Jag ställer en fråga. Nästa person som skriver svarar på min fråga och ställer en ny fråga, som nästa svarar på och skriver en ny fråga. osv, osv. Det kan röra saker om stallet.se & saker utanför stallet.se. Så jag börjar med att fråga: Bästa med stallet.se?
17 h #122
Svar på detta inlägg:
#121 SVAR: Bil!! Hatar att det bidrar till miljöförstöring, men lokaltrafiken här omkring är så opålitlig att det är inte klokt (((: och sedan är det ju bara fantastiskt härligt att köra bil! FRÅGA: Om du fick möjlighet att resa framåt i tiden och se hur det ser ut i världen efter din livstid, skulle du åka? c:
come

SVAR: Svårt både ja och nej. Ja, för det skulle vara kul att få se hur det ser ut, vad som hänt. Nej, för skulle bara vara läskigt att åka tillbaka och så finns det inget att åka tillbaka till. FRÅGA: Gillar du sushi?

20 februari 2019 #121

SVAR: Bil!! Hatar att det bidrar till miljöförstöring, men lokaltrafiken här omkring är så opålitlig att det är inte klokt (((: och sedan är det ju bara fantastiskt härligt att köra bil! FRÅGA: Om du fick möjlighet att resa framåt i tiden och se hur det ser ut i världen efter din livstid, skulle du åka? c:

20 februari 2019 #120

SVAR: Ingen aning, saker till mina föräldrar och ge dom massa pengar. Skulle resa och skämma bort min Pojkvän! FRÅGA: Vad åker du helst, bil eller lokaltrafik?

20 februari 2019 #119
Svar på detta inlägg:
#118 SVAR: smörgås! Mer exakt källarfranska med smör och ost <3 FRÅGA: vad är det dyraste du någonsin har köpt?
Violent pose

SVAR: Min dator som gick på 15.000kr xD FRÅGA: Vad skulle du köpa om du fick 1 miljon?

20 februari 2019 #118
Svar på detta inlägg:
#117 SVAR; Jag gick estetik-media, men hade nog velat gå samhälle eller något istället.
FRÅGA: Vad var det senaste du åt?
Lhrk

SVAR: smörgås! Mer exakt källarfranska med smör och ost FRÅGA: vad är det dyraste du någonsin har köpt?

20 februari 2019 #117

SVAR; Jag gick estetik-media, men hade nog velat gå samhälle eller något istället. FRÅGA: Vad var det senaste du åt?

20 februari 2019 #116
Svar på detta inlägg:
#115 (HAHAHHA ditt svar, så kul! x)) SVAR: kan inte så mycket om hästar, men jag tycker att haflinger är en väldigt fin ras! Ardenner, tinker och nordsvensk också!! Och så gillar jag shettisar c: FRÅGA: vad köpte du senast?
Violent pose

Svar: Oj, måste tänka efter..hmmm...det sista jag köpte var två par jeans samt en tröja som jag hittade på rean Fråga: Vad går du på gymnasiet/gick på gymnasiet/vill gå på gymnasiet?

20 februari 2019 #115
Svar på detta inlägg:
#114 Eftersom mitt svar blev så långt så kommer frågan här. FRÅGA: Vilken är din favoritras på hästar?
_dressyrstallet

(HAHAHHA ditt svar, så kul! x)) SVAR: kan inte så mycket om hästar, men jag tycker att haflinger är en väldigt fin ras! Ardenner, tinker och nordsvensk också!! Och så gillar jag shettisar c: FRÅGA: vad köpte du senast?

18 februari 2019 #114
18 februari 2019 #113
Svar på detta inlägg:
#112 SVAR: Jag älskar trefärgade katter (Typ vit, svart och orange/brun?) Visst heter dem skölpaddsfärgade? (Och har för mig/hört att de endast är honor som kan vara det x) ) Annars gillar jag birmor/ragdolls färger :D | FRÅGA: Har du nått roligt/knasigt stallet.se minne att dela med dig av? Annars; ditt bästa minne från stallet.se ?:D
Hardisty

SVAR: Rolig är väl nu under julkalendern och jag vann två hästar med extra bra GP egenskaper. Rätt vad det var så loggar jag in och kollar mina hästar och ser två hästar jag absolut inte känner igen namnet på. Raderar dem, för tänker jag har ju inte skapat dem. Samt blev rädd att någon "kapat" mitt stall, så bytte lösenord och allt. Trodde man skulle få GP egenskaper påfyllda på en häst man redan hade och inte en ny häst.När jag upptäckte vad jag gjort så skrattade jag bara rätt ut. x)

18 februari 2019 #112
Svar på detta inlägg:
#111 SVAR: Om jag faktiskt rostar den så leverpastej! FRÅGA: Vilken färg tycker du är finast på katter?
Violent pose

SVAR: Jag älskar trefärgade katter (Typ vit, svart och orange/brun?) Visst heter dem skölpaddsfärgade? (Och har för mig/hört att de endast är honor som kan vara det x) ) Annars gillar jag birmor/ragdolls färger | FRÅGA: Har du nått roligt/knasigt stallet.se minne att dela med dig av? Annars; ditt bästa minne från stallet.se ?

18 februari 2019 #111
17 februari 2019 #110
Svar på detta inlägg:
#109 SVAR: Haj & Stora kattdjur (Lejon, tiger ect) <333333 Skulle vilja ha en haj-tatuering <3| FRÅGA: Vad skulle du vilja tatuera? (Om du nu vill ha en tatuering) :)
Hardisty

SVAR: Jag och lillasyrran ska göra en syster tatuering, som min syster faktiskt också har ritat. Det är en katt som är som yin och yang. Ena är svart bakgrund med vit katt, andra är vit bakgrund med svart katt. FRÅGA: Vad brukar du ha för pålägg på din rostmacka?

17 februari 2019 #109
Svar på detta inlägg:
#108 Min med! :DSVAR: Min barndomsbästis, för alla utmaningar hon har klarat sig igenom <3 FRÅGA: Favorit vilda djur?
Dastable

SVAR: Haj & Stora kattdjur (Lejon, tiger ect) 33333 Skulle vilja ha en haj-tatuering | FRÅGA: Vad skulle du vilja tatuera? (Om du nu vill ha en tatuering)

17 februari 2019 #108
Svar på detta inlägg:
#107 SVAR: Dieselråttor och sjömansmöss!! :’) FRÅGA: Vilken människa i din närhet ser du upp till och varför? (Ingen kändis alltså)
Violent pose

Min med! SVAR: Min barndomsbästis, för alla utmaningar hon har klarat sig igenom FRÅGA: Favorit vilda djur?

17 februari 2019 #107
Svar på detta inlägg:
#106 SVAR: Lasagne och baguetter FRÅGA: Vilken julkalender var din favorit som liten?
Dastable

SVAR: Dieselråttor och sjömansmöss!! :’) FRÅGA: Vilken människa i din närhet ser du upp till och varför? (Ingen kändis alltså

17 februari 2019 #106
Svar på detta inlägg:
#105 SVAR: Kollar serier eller film, läser böcker, bara slappar, myser med katterna. FRÅGA: Vilken var din favoritmat som liten?
_dressyrstallet

SVAR: Lasagne och baguetter FRÅGA: Vilken julkalender var din favorit som liten?

16 februari 2019 #105
15 februari 2019 #104
Svar på detta inlägg:
#103 SVAR: Är 25 år nu så under den tid jag levt har jag haft 5 katter och 3 kaniner (alla har varit familjens djur), och sedan de som lever så har jag 2 katter hemma (som är familjens djur) och 2 katter som är min och min pojkväns. Så ska man räkna alla tillsammans så 9 katter och 3 kaniner. FRÅGA: Vilket är ditt drömstall på s.s? (PS. man får svara sitt eget stall :D)
_dressyrstallet

SVAR: Drömstall för mig är i första hand stallnamnet. Sedan kan det kvitta med pokaler & besöksantal. Vissa stall har man "sett upp till" och älskar i flera år, av någon märklig anledning. Några av stallen är; Splenidque (äger), Clayland (Har ägt), Unlocked, Murgarden. Sen så är jag väldigt nöjd med mitt Hardisty. (har nog glömt många stall, som jag kommer komma på allt efterhand, men då får de vara x) ). | FRÅGA: Vad gör du helst på din lediga tid?

15 februari 2019 #103
Svar på detta inlägg:
#102 SVAR: Lägger några timmar av min tid varje dag, det varierar dock så kan inte svara exakt. FRÅGA: Vad har du haft för djur under din livstid?
Illusion

SVAR: Är 25 år nu så under den tid jag levt har jag haft 5 katter och 3 kaniner (alla har varit familjens djur), och sedan de som lever så har jag 2 katter hemma (som är familjens djur) och 2 katter som är min och min pojkväns. Så ska man räkna alla tillsammans så 9 katter och 3 kaniner. FRÅGA: Vilket är ditt drömstall på s.s? (PS. man får svara sitt eget stall )

14 februari 2019 #102
Svar på detta inlägg:
#101 SVAR: NJaa jag suger på att ta hand om mig själv, haha köper smink och andra hud/kroppsprodukter på ÖB sååå njaa inget favoritmärke!
FRÅGA: Hur många timmar om dagen lägger du på stallet.se? :D
prowe

SVAR: Lägger några timmar av min tid varje dag, det varierar dock så kan inte svara exakt. FRÅGA: Vad har du haft för djur under din livstid?

13 februari 2019 #101
Svar på detta inlägg:
#100 SVAR: Well, säger collie (Lassie you know, varit en favoritras sedan jag var liten) :D Och Siberian husky för de är så himla vackra. FRÅGA: Har du något favoritmärke när det gäller hudvård/kroppsvård?
_dressyrstallet

SVAR: NJaa jag suger på att ta hand om mig själv, haha köper smink och andra hud/kroppsprodukter på ÖB sååå njaa inget favoritmärke! FRÅGA: Hur många timmar om dagen lägger du på stallet.se?

13 februari 2019 #100
Svar på detta inlägg:
#99 SVAR: Svårt, men idag känner jag för turkost. FRÅGA: Favorit hundras?
Dastable

SVAR: Well, säger collie (Lassie you know, varit en favoritras sedan jag var liten) Och Siberian husky för de är så himla vackra. FRÅGA: Har du något favoritmärke när det gäller hudvård/kroppsvård?

12 februari 2019 #99
Svar på detta inlägg:
#98 SVAR: Skogslandskap. FRÅGA: Favoritfärg?
_dressyrstallet

SVAR: Svårt, men idag känner jag för turkost. FRÅGA: Favorit hundras?

12 februari 2019 #98
Svar på detta inlägg:
#97 SVAR: Välsorterat secondhand FRÅGA: Skogslandskap eller öppnalandskap
Dastable

SVAR: Skogslandskap. FRÅGA: Favoritfärg?

11 februari 2019 #97
Svar på detta inlägg:
#96 SVAR: Långpromenad själv | FRÅGA: Vilken är din favoritbutik (fysisk) att handla kläder i?
Qrut

SVAR: Välsorterat secondhand FRÅGA: Skogslandskap eller öppnalandskap

11 februari 2019 #96
Svar på detta inlägg:
#95 SVAR: Netflix, har aldrig haft HBO xD FRÅGA: Långpromenad med sällskap eller långpromenad själv
Dastable

SVAR: Långpromenad själv | FRÅGA: Vilken är din favoritbutik (fysisk) att handla kläder i?

10 februari 2019 #95
Svar på detta inlägg:
#94 SVAR: Tillbaka till Rom! FRÅGA: Netflix eller HBO?
_dressyrstallet

SVAR: Netflix, har aldrig haft HBO xD FRÅGA: Långpromenad med sällskap eller långpromenad själv

10 februari 2019 #94
9 februari 2019 #93
Svar på detta inlägg:
#92 SVAR: Myskvällar är bästa! <3 Gärna med go sushi och nått najs att glo på. Åsså om killen är med, så äre ju inte dumt heller ^-^ | FRÅGA: Hmmm.. Om du fick ett djur, att ha hemma. Vilket & varför? (och om ras; vilken ras?) :3
Hardisty

(Sushi 33333) SVAR: Jag saknar att ha kanin jättemycket, så en kanin Gotlandskanin, eller dvärgvädur Hade jag inte redan hund hade jag dock sagt hund. FRÅGA: Om du skulle ut och resa nu, vart skulle du vilja åka då?

9 februari 2019 #92
Svar på detta inlägg:
#91 SVAR: Dator, kan ju rita och spela på den :b FRÅGA: Brunch eller myskväll?
Dastable

SVAR: Myskvällar är bästa! Gärna med go sushi och nått najs att glo på. Åsså om killen är med, så äre ju inte dumt heller ^-^ | FRÅGA: Hmmm.. Om du fick ett djur, att ha hemma. Vilket & varför? (och om ras; vilken ras?) :3

9 februari 2019 #91
Svar på detta inlägg:
#90 SVAR: Hund :)
FRÅGA: Dator eller mobil?
Lhrk

SVAR: Dator, kan ju rita och spela på den :b FRÅGA: Brunch eller myskväll?

9 februari 2019 #90

SVAR: Hund FRÅGA: Dator eller mobil?

9 februari 2019 #89

SVAR: engelska FRÅGA: häst eller hund?

9 februari 2019 #88
Svar på detta inlägg:
#87 SVAR: Ja! :D FRÅGA: När startade du ditt första stall?
_dressyrstallet

SVAR: 2004 FRÅGA: Favoritämne i skolan?

9 februari 2019 #87
9 februari 2019 #86
Svar på detta inlägg:
#85 SVAR: Äter sällan frukost. Men när jag gör, macka eller rostmacka och te. FRÅGA: Pasta eller pizza?
_dressyrstallet

SVAR: PASTA, alla dagar i veckan FRÅGA: Kommer du vara inloggad imorgon och bidra med att slå rekord i flest inloggade stall med start klockan 12.00 och framåt??

8 februari 2019 #85
Svar på detta inlägg:
#84 SVAR: Ost antar jag hehe :)
FRÅGA: Vad brukar du äta till frukost?
Lhrk

SVAR: Äter sällan frukost. Men när jag gör, macka eller rostmacka och te. FRÅGA: Pasta eller pizza?

8 februari 2019 #84

SVAR: Ost antar jag hehe FRÅGA: Vad brukar du äta till frukost?

8 februari 2019 #83
5 februari 2019 #82
Svar på detta inlägg:
#81 SVAR: När det är snö och väldigt kallt :3 FRÅGA: Vilken är din favoritfärg?
Qrut

SVAR: Har inte bara en men; Grå, guld, rosa & svart (Sen är ju vitt väldigt fint med :3) | FRÅGA: Om du skulle leva i en film eller TV-serie, vilken och gärna en liten förklaring till varför ;>

3 februari 2019 #81
Svar på detta inlägg:
#80 SVAR: Ja, vika färdigt tvätten xD FRÅGA: Gillar du bäst när det är snö och väldigt kallt, eller slaskigt och nollgradigt?
Dastable

SVAR: När det är snö och väldigt kallt :3 FRÅGA: Vilken är din favoritfärg?

3 februari 2019 #80
Svar på detta inlägg:
#79 SVAR: Shadow hunters & Riverdale på netflix | FRÅGA: Något du egentligen borde göra just nu, men stallar på stallet.se istället?
Hardisty

SVAR: Ja, vika färdigt tvätten xD FRÅGA: Gillar du bäst när det är snö och väldigt kallt, eller slaskigt och nollgradigt?

3 februari 2019 #79
Svar på detta inlägg:
#78 SVAR: just nu är det crispy no chicken burgaren på Max :3 FRÅGA: Vilken tv-serie följer du just nu?
Dastable

SVAR: Shadow hunters & Riverdale på netflix | FRÅGA: Något du egentligen borde göra just nu, men stallar på stallet.se istället?

3 februari 2019 #78

SVAR: just nu är det crispy no chicken burgaren på Max :3 FRÅGA: Vilken tv-serie följer du just nu?

3 februari 2019 #77

SVAR: Frieserhäst! FRÅGA: Favoritmat?

3 februari 2019 #76
Svar på detta inlägg:
#75 SVAR: Mitt största intresse är att läsa och spela tv-spel :) FRÅGA: Har du några djur?
Qrut

SVAR: Ja, jag har hund och katt FRÅGA: hur skulle världens vackraste häst se ut för dig?

2 februari 2019 #75
1 februari 2019 #74
Svar på detta inlägg:
#73 Ah, älskar Episode! :D SVAR: När jag var liten och städade så la jag saker i högar runt mattan. Så grejerna på golvet, kom aldrig bort från golvet utan las bara i olika högar. FRÅGA: Bor du i hus eller lägenhet?
_dressyrstallet

SVAR: Jag bor i hus tillsammans med min familj och har gjort det i snart 10 år. Har även bott i lägenhet innan så jag har erfarenhet av båda FRÅGA: Ditt största fritidsintresse?

31 januari 2019 #73
30 januari 2019 #72
Svar på detta inlägg:
#71 SVAR: Läser en bok eller tidning, eller kollar ett avsnitt av någon lättsam serie. FRÅGA: Vilket är ditt favorit mobilspel?
_dressyrstallet

SVAR: Spelar Pokemon GO, eller så gillar jag Episode/Choises (interaktivt spel, där man "läser" historier och får göra olika val). Eller om ni söker nå lättsamt (och beroende framkallande) spel så; Paper.io 2 (försök ta över så mycket yta som möjligt i spelet, fler "spelare" (=dator) som har samma mål) eller Color rings puzzle. | FRÅGA: Nån knasig grej du bruka göra som barn? x}

30 januari 2019 #71
Svar på detta inlägg:
#70 SVAR: Hade varit häftigt att besöka The Smithsonian National Air and Space Museum i Washington, USA :D

Fråga: Vad gör du helst om kvällarna innan du går och lägger dig? :)
prowe

SVAR: Läser en bok eller tidning, eller kollar ett avsnitt av någon lättsam serie. FRÅGA: Vilket är ditt favorit mobilspel?

29 januari 2019 #70
Svar på detta inlägg:
#69 bojack horseman! animerad netflixserie men tbh alla borde se den!!! FRÅGA: vilket museum skulle du helst vilja besöka i hela världen?
wandersong

SVAR: Hade varit häftigt att besöka The Smithsonian National Air and Space Museum i Washington, USA Fråga: Vad gör du helst om kvällarna innan du går och lägger dig?

27 januari 2019 #69
27 januari 2019 #68
Svar på detta inlägg:
#67 SVAR: Antingen att få bli förälder eller publicera min egen bok :) FRÅGA: Vilken/vilka youtubekanaler följer du?
Qrut

SVAR: Följer väl ingen slaviskt, men tycker NikkiGlamour är riktigt nice. Bra storytimes, cool person med (enligt mig) vettiga/sunda och kloka tankar och värderingar. Samtidigt som det känns att hon är som en storasyster till en x) | FRÅGA: En serie eller fim som du höjjer till skyarna? x)

26 januari 2019 #67

SVAR: Antingen att få bli förälder eller publicera min egen bok FRÅGA: Vilken/vilka youtubekanaler följer du?

26 januari 2019 #66

Lmao minst 12h atm x) vad är din största dröm?

26 januari 2019 #65

SVAR: Då skulle jag nog ta bort lukt. FRÅGA: Ca hur många timmar per dag sitter du vid datorn?

26 januari 2019 #64
Svar på detta inlägg:
#63 Okej :) Jag är 110% kattmänniska :) SVAR: Att kunna dansa tango. Random men, skulle bara vilja kunna det. FRÅGA: Vilken är din favorit efterrätt?
_dressyrstallet

SVAR: Antingen pannacotta eller chokladfondant gärna med vaniljglass *-* | FRÅGA: Om du var tvungen att ta bort ett av dina 5 sinnen, vilket skulle de vara? (Hörsel, smak, syn, känsel, lukt) hohohooo, elak fråga >:3

26 januari 2019 #63
Svar på detta inlägg:
#62 SVAR: Hundmänniska, men gillar katter väldigt mkt också!
FRÅGA: Om du fick välja en ´´talang´´ att bli proffs på, vilken hade du valt?
Lhrk

Okej Jag är 110% kattmänniska SVAR: Att kunna dansa tango. Random men, skulle bara vilja kunna det. FRÅGA: Vilken är din favorit efterrätt?

25 januari 2019 #62

SVAR: Hundmänniska, men gillar katter väldigt mkt också! FRÅGA: Om du fick välja en "talang" att bli proffs på, vilken hade du valt?

25 januari 2019 #61
25 januari 2019 #60
Svar på detta inlägg:
#59 SVAR: Jag har inget faktiskt, får återkomma haha! :(
FRÅGA: Drömresemål?
Lhrk

SVAR. Åååh, jag har väl ingen riktigt drömresemål. Men skulle gärna vilja åka till Italien! Annars vore de ju nice med någon typ av foto resa | FRÅGA: Något du skulle vilja bli bättre på när det kommer till stallet.se?

24 januari 2019 #59

SVAR: Jag har inget faktiskt, får återkomma haha! FRÅGA: Drömresemål?

22 januari 2019 #58
Svar på detta inlägg:
#57 SVAR: Ananas! Kan inte tänka banan på pizza ussshh, hahah..
FRÅGA: Vad är ditt favoritdjur?
Lhrk

SVAR: Väljer mellan koala, räv och grävling haha! Tror det blir koala. FRÅGA: Favoritprogram på TV?

21 januari 2019 #57

SVAR: Ananas! Kan inte tänka banan på pizza ussshh, hahah.. FRÅGA: Vad är ditt favoritdjur?

21 januari 2019 #56

SVAR: När jag jobbar 4:18, annars runt 9-10. FRÅGA: Om du måste välja - banan eller ananas på pizza?

21 januari 2019 #55
Svar på detta inlägg:
#54 SVAR: Kvinnor!!
FRÅGA: Favoritfilm?
Lhrk

SVAR: Natural Born Killers! FRÅGA: Vilken tid på morgonen brukar du kliva upp?

21 januari 2019 #54

SVAR: Kvinnor!! FRÅGA: Favoritfilm?

21 januari 2019 #53
Svar på detta inlägg:
#52 SVAR: Husdjur!
FRÅGA: Att bara ha vinter året runt eller sommar?
Lhrk

SVAR: Bara sommar FRÅGA: Vilken är din favorit-superhjälte?

21 januari 2019 #52

SVAR: Husdjur! FRÅGA: Att bara ha vinter året runt eller sommar?

21 januari 2019 #51
Svar på detta inlägg:
#50 SVAR: Sushi!!!
FRÅGA: Vara 10 år yngre eller 10 år äldre?
Lhrk

SVAR: 10 år yngre tror jag ... i alla fall om man har kvar den kunskap och de erfarenheter som man har nu. FRÅGA: Husdjur eller barn?

21 januari 2019 #50

SVAR: Sushi!!! FRÅGA: Vara 10 år yngre eller 10 år äldre?

21 januari 2019 #49

Spelar spel ^^ tacos eller sushi?

20 januari 2019 #48
Svar på detta inlägg:
#47 SVAR: Nästan allt libanesiskt :) FRÅGA: Vilken är din favoritväxt/blomma?
Qrut

SVAR: Ros skulle jag säga! FRÅGA: Vad gör du helst på en ledig dag?

20 januari 2019 #47
20 januari 2019 #46

Åh vad kul! SVAR: Oj vilken svår fråga! Hamster kanske? Finns ju många fina djur men kanske svårt att fotografera vad som helst eller få tag i tillståndsbilder FRÅGA: Vad är din favoritmat?

20 januari 2019 #45
Svar på detta inlägg:
#44 SVAR: Jag föredrar att duscha! :)
FRÅGA: Hur och varför blev du medlem här?
Lhrk

SVAR: Det var 2005 när en kompis hittat till sidan och frågade om jag också ville skaffa Stallet.se och blev nyfiken. Så på den vägen är det och har hängt med sedan dess. FRÅGA: Om det skulle tillkomma så man kunde få ha ett djur till, förutom (häst, hund, katt, kanin). Vilket djur skulle du välja?

20 januari 2019 #44

SVAR: Jag föredrar att duscha! FRÅGA: Hur och varför blev du medlem här?

20 januari 2019 #43
Svar på detta inlägg:
#42 SVAR: Att kunna flyga tror jag. Skulle nog gå fort att ta sig till jobbet då... x) FRÅGA: Har du något mål med stallet.se just nu? (Kan vara något litet och/eller stort)
Hardisty

SVAR: Att nå 100'000 besök innan 2020, det skulle vara ganska kul FRÅGA: Vad föredrar du, att duscha eller att bada?

20 januari 2019 #42
Svar på detta inlägg:
#41 SVAR: Leva resten av mitt liv utan chips. FRÅGA: Att kunna bli osynlig eller flyga?
Lhrk

SVAR: Att kunna flyga tror jag. Skulle nog gå fort att ta sig till jobbet då... x) FRÅGA: Har du något mål med stallet.se just nu? (Kan vara något litet och/eller stort)

20 januari 2019 #41

SVAR: Leva resten av mitt liv utan chips. FRÅGA: Att kunna bli osynlig eller flyga?

19 januari 2019 #40
Svar på detta inlägg:
#39 SVAR: Äga ett hem för hemlösa djur hihi!
FRÅGA: Vad/Vart är ditt drömresemål?
Lhrk

Nu somras gick min dröm i uppfyllelse och jag reste till Rom med min pojkvän. Att resa till Rom har varit min dröm länge, pga. all historia och vyerna. Nu ska jag bara komma på ett nytt dröm ställe att resa till. FRÅGA: Leva resten av ditt liv utan choklad eller leva resten av livet utan chips?

18 januari 2019 #39

SVAR: Äga ett hem för hemlösa djur hihi! FRÅGA: Vad/Vart är ditt drömresemål?

18 januari 2019 #38
Svar på detta inlägg:
#37 SVAR: Kiwi och Mango <3
FRÅGA: Shoppa kläder online, eller i butik?
Lhrk

online ftw!!!!!!! :') FRÅGA: Vad är ditt drömyrke?

18 januari 2019 #37

SVAR: Kiwi och Mango FRÅGA: Shoppa kläder online, eller i butik?

18 januari 2019 #36
Svar på detta inlägg:
#35 Bra val :)
SVAR: Thriller, komedi, skräckfilm. Kan inte välja bara en haha!
FRÅGA: Att få uppleva framtiden för en dag, eller t.ex medeltiden?
Lhrk

Samma för mig, fast minus komedi och drama istället. SVAR: Uppleva medeltiden. FRÅGA: Favorit frukt?

18 januari 2019 #35

Bra val SVAR: Thriller, komedi, skräckfilm. Kan inte välja bara en haha! FRÅGA: Att få uppleva framtiden för en dag, eller t.ex medeltiden?

18 januari 2019 #34
Svar på detta inlägg:
#33 Vad fint svar! <3
SVAR: Chips :)
FRÅGA: Vara oändligt rik och olycklig, eller vara lycklig och fattig?
Lhrk

Lätt, lycklig och fattig! FRÅGA: Favorit film genre?

18 januari 2019 #33

Vad fint svar! SVAR: Chips FRÅGA: Vara oändligt rik och olycklig, eller vara lycklig och fattig?

18 januari 2019 #32
Svar på detta inlägg:
#31 Låter ju hur mysigt som helst! :)
SVAR: Jag dricker inte kaffe, så Té. Dricker det ibland när jag är förkyld eller så.
FRÅGA: Att aldrig mer kunna se, eller aldrig mer kunna höra?
Lhrk

Aha, förstår SVAR: Aldrig mer kunna se tror jag. Huvudsaken jag kan höra de två bästa ljuden som finns, ligga på min pojkväns bröst och höra hans hjärta slå och katter som spinner. FRÅGA: Chips eller popcorn?

18 januari 2019 #31
Svar på detta inlägg:
#30 Brukar vara hemma med pojkvännen, vi lagar mat, tar ett glas vin eller annat gott och ser på en serie eller film. Ibland, om vi bestämt så kan vi gå ut på en spelning eller bara ta några öl på en bar. FRÅGA: Te eller kaffe? Vad gillar du bäst eller båda kanske? :)
_dressyrstallet

Låter ju hur mysigt som helst! SVAR: Jag dricker inte kaffe, så Té. Dricker det ibland när jag är förkyld eller så. FRÅGA: Att aldrig mer kunna se, eller aldrig mer kunna höra?

18 januari 2019 #30
Svar på detta inlägg:
#29 SVAR: Alltså jag har bara bott i den staden jag bor i nu så jag vet faktiskt inte! :( Får helt enkelt säga Öland. Är ingen storstadsmänniska hehe.

FRÅGA: Vad gör du helst en Fredagskväll? Festar eller umgås med vänner/familj. T.ex lagar middagar tillsammans, film m.m
Lhrk

Brukar vara hemma med pojkvännen, vi lagar mat, tar ett glas vin eller annat gott och ser på en serie eller film. Ibland, om vi bestämt så kan vi gå ut på en spelning eller bara ta några öl på en bar. FRÅGA: Te eller kaffe? Vad gillar du bäst eller båda kanske?

18 januari 2019 #29

SVAR: Alltså jag har bara bott i den staden jag bor i nu så jag vet faktiskt inte! Får helt enkelt säga Öland. Är ingen storstadsmänniska hehe. FRÅGA: Vad gör du helst en Fredagskväll? Festar eller umgås med vänner/familj. T.ex lagar middagar tillsammans, film m.m

18 januari 2019 #28

Filmmys hemma helt klart! Dels pga större urval av filmer, bättre ljudanläggning, kan sätta mysigare stämning med tända ljus, tilltugg, sällskap m.m.! FRÅGA: Vilken stad i Sverige tycker DU är bäst att bo i? - Motivera gärna!

18 januari 2019 #27

Sura godisar! FRÅGA: Gå på bio eller filmmys hemma?

18 januari 2019 #26

Datorspel 4 life. Sura godisar eller choklad?

18 januari 2019 #25

Serie Good Girls, film vet jag faktiskt inte hahah.. FRÅGA: Datorspel eller TV-Spel?

17 januari 2019 #24
Svar på detta inlägg:
#23 Pop och rap!
FRÅGA: Bo utomlands eller i Sverige?
Lhrk

I Sverige, tror aldrigt jag skulle kunna bo nån annanstanns, är alldeles för hemma kär xD | FRÅGA: Vilken är ditt bästa film/serie tips? xD

17 januari 2019 #23

Pop och rap! FRÅGA: Bo utomlands eller i Sverige?

15 januari 2019 #22
Svar på detta inlägg:
#21 Sommar! | FRÅGA: Svart eller vitt?
Katsuki

Vitt | FRÅGA: Vilken musikgenre gillar du bäst?

15 januari 2019 #21
15 januari 2019 #20
Svar på detta inlägg:
#19 Haha jag skulle valt mitt eget faktiskt, skulle nog inte känt mig hemma på någon annans :( FRÅGA: Husmanskost eller asiatisk mat?
Lhrk

Får vara tråkig och säga husmanskost all the way! FRÅGA: Sommar eller vinter?

15 januari 2019 #19

Haha jag skulle valt mitt eget faktiskt, skulle nog inte känt mig hemma på någon annans FRÅGA: Husmanskost eller asiatisk mat?

15 januari 2019 #18
Svar på detta inlägg:
#17 SVAR: En katt! De brukar ha det bra. Får mat, bli gosade med, får röra sig hur de vill typ, om de är utekatter.
FRÅGA: Spola tillbaka tiden 10 år, eller framåt?
Lhrk

Åååh, vilken svår fråga.. Men kanske spola tillbaka tiden 10 år?.. Iaf om jag får ha kvar det jag har idag i minne och kanske "göra om- göra rätt" lite? xD | FRÅGA: om du fick äga vilket stall på stallet.se du ville, vilket skulle du välja?

13 januari 2019 #17

SVAR: En katt! De brukar ha det bra. Får mat, bli gosade med, får röra sig hur de vill typ, om de är utekatter. FRÅGA: Spola tillbaka tiden 10 år, eller framåt?

13 januari 2019 #16
Svar på detta inlägg:
#15 Oj vad svår fråga, har flera jag lyssnar på men ingen direkt favorit. Mitt svar får bli Halsey just nu!
FRÅGA: Vad hade du helst velat? Kunna läsa andras tankar eller bli osynlig?
Lhrk

SVAR: Tror jag skulle må dåligt av att kunna läsa andras tankar, så hellre osynlig x3 | FRÅGA: Om du fick vara ett djur, vilket och varför?

13 januari 2019 #15

Oj vad svår fråga, har flera jag lyssnar på men ingen direkt favorit. Mitt svar får bli Halsey just nu! FRÅGA: Vad hade du helst velat? Kunna läsa andras tankar eller bli osynlig?

13 januari 2019 #14
Svar på detta inlägg:
#13 Spanien skulle jag säga faktiskt! :D FRÅGA: Hade du velat resa framåt eller tillbaka i tiden?
Lhrk

SVAR: Bra fråga ... det beror nog på om man interagerar med människor eller inte och förmågan att (omedvetet) påverka utgången av händelser. Men jag skulle nog säga framåt i tiden. FRÅGA: Vem/vika är din favoritartist/band?

13 januari 2019 #13
Svar på detta inlägg:
#12 SVAR: Jag föredrar sommar, älskar värme. FRÅGA: Vilket är ditt favoritresemål?
Qrut

Spanien skulle jag säga faktiskt! FRÅGA: Hade du velat resa framåt eller tillbaka i tiden?

13 januari 2019 #12
Svar på detta inlägg:
#10 (Håller verkligen med dig, Hardisty!)

Svar: Grand Prix, då jag inte är RGM, men kul för de som är det!
FRÅGA: Vad föredrar du? Vinter eller sommar?
Lhrk

SVAR: Jag föredrar sommar, älskar värme. FRÅGA: Vilket är ditt favoritresemål?

13 januari 2019 #11

hahaha ops, vi svarade visst samtidigt Katsuki!

13 januari 2019 #10

(Håller verkligen med dig, Hardisty!) Svar: Grand Prix, då jag inte är RGM, men kul för de som är det! FRÅGA: Vad föredrar du? Vinter eller sommar?

13 januari 2019 #9
13 januari 2019 #8
Svar på detta inlägg:
#7 Jadå visst har man det! :D FRÅGA: Hemlagad mat eller hämtmat
Lhrk

SVAR: Hemlagat är ju gott.. men the craving for sushi är för stark (Så är ju pizza så himlans gott också..), så slipper man laga mat också.. Övertalat mig själv; hämtmat for the win! x) | FRÅGA: Vilken funktion på stallet.se tycker du är oviktig/onödig/använder minst?

13 januari 2019 #7

Jadå visst har man det! FRÅGA: Hemlagad mat eller hämtmat

13 januari 2019 #6
Svar på detta inlägg:
#5 Umgås med familj och vänner :)
FRÅGA: Hund eller katt?
Lhrk

HUND! Men katter är också mysiga <’3 | FRÅGA: Har du någonsin dygnat?

13 januari 2019 #5
Svar på detta inlägg:
#4 Te, dricker inte kaffe! | FRÅGA: Vad gör du helst på din lediga tid? :)
Hardisty

Umgås med familj och vänner FRÅGA: Hund eller katt?

13 januari 2019 #4
Svar på detta inlägg:
#3 Tolkar spel som dataspel nu x) Skyrim!! Kaffe eller te?
Ljusalv

Te, dricker inte kaffe! | FRÅGA: Vad gör du helst på din lediga tid?

12 januari 2019 #3
Svar på detta inlägg:
#2 Folket och rollspel. Vilket är ditt favoritspel?
Katsuki

Tolkar spel som dataspel nu x) Skyrim!! Kaffe eller te?

12 januari 2019 #2
12 januari 2019 #1

[Jag startade upp detta även på MDS.com & kör en likadan här på s.s!] Bygger på de klassiska forums-lekarna här på stallet.se, fast istället för att säga ett namn eller djur på sista bokstaven så svarar och ställer man en fråga. EXEMPEL: Jag ställer en fråga. Nästa person som skriver svarar på min fråga och ställer en ny fråga, som nästa svarar på och skriver en ny fråga. osv, osv. Det kan röra saker om stallet.se & saker utanför stallet.se. Så jag börjar med att fråga: Bästa med stallet.se?