Annons


Lädervård
15 augusti 2016 #1
Jag har en liten fråga angående lädervård : kan man putsa upp ett träns som är något stelt om man inte ha tillgång till lädertvål/fett? med vad i så fall?
16 augusti 2016 #9
Svar på detta inlägg:
#7 Har hört att man kan ´´blötlägga´´ jättestela saker i olja, typ rasp/oliv? :)
Spotlight

aha har ingen aning faktiskt o.o xD lite röde att testa

16 augusti 2016 #8
16 augusti 2016 #7
16 augusti 2016 #6
16 augusti 2016 #5
Svar på detta inlägg:
#3 tänker chansa vilt och undra om inte raps- eller kokosolja borde göra jobbet? skulle inte testa på nåt dyrt träns själv, för stor risk, men olja brukar generellt ha en mjukgörande effekt.

fett är ju fett, olja eller läderfett. :)

om du har nån mindre bit, t. ex. nån gammal käkrem eller så kan du ju testa o se!
Pajas

Kan säga att jag har ingen aning xD Alltid haft tvål/läderfett haha men har inte de nu, och har svårt att ta mig till en hööksbutik x) bor på landet med dåliga förbindelser till stan + att stan inte har någon hööksbutik så måste åka en längre resa för att komma till en

16 augusti 2016 #4
Svar på detta inlägg:
#2 det skulle ju vara att isf göra egen antar jag. men om det har börjat stelna till sig en del skulle iaf jag nog inte chansa och pröva något hemma trix. framförallt med tanke på att det inte är speciellt dyrt. t.ex en flaska ekol olja går på typ 60 spänn och en tvål är ännu billigare
tuidhana

Haha njäe jag vet att det inte är så dyrt men eftersom jag bor på landet med dåliga förbindelser in till stan + att stan inte har någon hästreliterad butik så måste jag åka en längre sträcka för att komma till närmsta hööksbutik så tänkte om det fanns något annat man kunde använda så länge tills jag har vägarna förbi en hööksbutik c:

16 augusti 2016 #3

tänker chansa vilt och undra om inte raps- eller kokosolja borde göra jobbet? skulle inte testa på nåt dyrt träns själv, för stor risk, men olja brukar generellt ha en mjukgörande effekt. fett är ju fett, olja eller läderfett. om du har nån mindre bit, t. ex. nån gammal käkrem eller så kan du ju testa o se!

15 augusti 2016 #2

det skulle ju vara att isf göra egen antar jag. men om det har börjat stelna till sig en del skulle iaf jag nog inte chansa och pröva något hemma trix. framförallt med tanke på att det inte är speciellt dyrt. t.ex en flaska ekol olja går på typ 60 spänn och en tvål är ännu billigare

15 augusti 2016 #1

Jag har en liten fråga angående lädervård : kan man putsa upp ett träns som är något stelt om man inte ha tillgång till lädertvål/fett? med vad i så fall?