Annons


Tips för bättre hy?
13 maj 2016 #1
Bommulspads med skrubb (kan du köpa på apoteket) och clearasil
25 maj 2016 #12

Clearasil pads som kommer i en liten burk använder jag. Tycker den är jättebra. Har dock inga problem så med acne. Men använder jag inte de där padsen så brukar jag få några små finnar typ. Vill du ha någon riktigt bra produkt, så tror jag tyvärr du får punga ut en liten summa. Jag själv skulle nog välja en lite dyrare produkt som faktiskt fungerar, än att köpa billigt grejs som inte alls funkar och är slöseri med pengar.

16 maj 2016 #11

Åh vad roligt!

16 maj 2016 #10

Låter rimligt, ska du flytta snart? c:

15 maj 2016 #9

Jag skulle säga att det bästa är att helst inte använda några produkter alls. Låter som att du utsatt din hud för en hel del produkter så om jag var du skulle jag nog låta huden få vara så den kan komma i balans igen. Sen ett tips är att kolla om du kan fixa din hy från insidan istället genom att ändra dina kostvanor samt se till att dricka ordentligt med vatten varje dag. Hur kroppen mår på insidan reflekterar sig väldigt mycket på utsidan.

15 maj 2016 #8

Vanlig tvål ska man aldrig ha i ansiktet, är väldigt uttorkande och rubbar ph balansen!

15 maj 2016 #7

I see. Då kan du nog bara försöka ha tålamod, även om det är väldigt jobbigt. :/

15 maj 2016 #6

(Okej ) Har du pratat med de som arbetar på apotek? Det säljs ju mängder av hudvänliga produkter där numera. Sen beroende på din ålder tänker jag att det borde gå över snart?

15 maj 2016 #5

Testa att använda bara ett märke ansiktsprodukter, inte massa olika märken och produkter. Använder du flera olika så vänjer sig aldrig huden och kan producera för mycket fett/bli torr Var också noga med att alltid tvätta bort smink innan du sover, och tvätta örngott ofta då du gnider ansiktet mot det när du sover. Drick massor med vatten och se till så att ditt smink (om du använder det) är bra, inte för gammalt och rätt för din hy

15 maj 2016 #4

Skickade dig ett mejl, blev en hel del text ^^

14 maj 2016 #3

Det första jag funderar på är huruvida du använder foundation eller puder till vardags? Det är inte alls säkert att det här är problemet, men för mig - som till och från under tonåren haft problem med acne - har det alltid blivit värre vid användning av foundation och puder. I övrigt, har du provat ekologiska produkter, produkter för känslig hy? Något annat som kan vara värt att testa är om du inte gjort det är ångbad, en ordentlig men försiktig skrubb och sen återsluta porerna m. kallt vatten?

14 maj 2016 #2

Om din hy är känslig ska du Inte prova PRO active. Den innehåller tee tre oil som är allergiframkallande. Jag blev helt röd och fick ont i huden

13 maj 2016 #1

Bommulspads med skrubb (kan du köpa på apoteket) och clearasil