Annons


Vinna credits
14 april 2016 #1
jag har funderat på en sak, när man vinner utställningen så vinner man några stallpengar och sedan GM.. varför just GM? Först och främst måste man ju vara GM för att kunna ställa ut i tävlingen.. men varför inte vinna typ några credits istället + stallpengar?
19 februari 2018 #19
Svar på detta inlägg:
#18 Det kan jag tänka mig, är ju mycket på sidan att se efter. :/
Ambition

Jag fick svar idag! Jaa precis.

19 februari 2018 #18
19 februari 2018 #17
Svar på detta inlägg:
#16 Det kommer säkert! :) Tycker det är konstigt att dem inte gått ut med det i ett mejl eller hej, med tanke på hur många det ändå är som tävlar i GP och att det stått så i snart ett halvår! xD
Ambition

Jaaa! Det är lite lustigt. Men som det verkade i det senaste mejlet från dem så har de fullt upp med annat. Men ja om det har stått så i ett halvår så är det lite lustigt.

19 februari 2018 #16
Svar på detta inlägg:
#15 Tack snälla för svar! :D
Jag mejlade också men har inte hunnit få något svar än. :)
Outlaws

Det kommer säkert! Tycker det är konstigt att dem inte gått ut med det i ett mejl eller hej, med tanke på hur många det ändå är som tävlar i GP och att det stått så i snart ett halvår! xD

18 februari 2018 #15
17 februari 2018 #14
Svar på detta inlägg:
#11 Jag vann 90 cm clear rounden precis med min häst och står att jag borde vinna 90 credits. Men i mejlet jag fick står det noll credits och inga credits har satts in på kontot :/ vet du om jag nånsin kommer få dessa? Hästen fick heller ingen rosett, men min andra häst som däremot kom trea i samma tävling fick en tredjeprisrosett. Är det bara vinnarna som har fått en bugg?
beyon

Hej! Jag mejlade support för ett bra tag sen angående detta, fick svaret att när de redigerade vinsterna för Grand Prix-tävlingarna råkade det ställas in att man vinner credits även i Clearround, och att det sedan varit svårt att "få bort" den infon, men att man som vinnare inte får några credits i Clearround eftersom det blivit fel och man egentligen inte ska kunna vinna credits där. Rosetter däremot är fullt möjligt att få om du kommer plats 1-3 och för credits gäller andra GP-tävlingarna.

16 februari 2018 #13
15 februari 2018 #12
15 februari 2018 #11
Svar på detta inlägg:
#9 Okej. För det har varit en bugg på några Clear Rounds då det stått credits fast man inte kan få det.
Ljusalv

Jag vann 90 cm clear rounden precis med min häst och står att jag borde vinna 90 credits. Men i mejlet jag fick står det noll credits och inga credits har satts in på kontot :/ vet du om jag nånsin kommer få dessa? Hästen fick heller ingen rosett, men min andra häst som däremot kom trea i samma tävling fick en tredjeprisrosett. Är det bara vinnarna som har fått en bugg?

14 februari 2018 #10
14 februari 2018 #9
14 februari 2018 #8
Svar på detta inlägg:
#6 Är du säker på att det är Grand Prix och inte Clear round?
Ljusalv

Ja, alltså då jag anmält mig till loppen så har det stått en lista över 1a, 2a och 3e pris där det stått 60 credits t.ex och en rosett eller en såndär "krans/pokal" eller vad man nu ska kalla det, hahaha.

14 februari 2018 #7
14 februari 2018 #6
14 februari 2018 #5
Svar på detta inlägg:
#4 Jag tycker att det är konstigt att man inte ens får några credits. Nu har jag vunnit två stycken Grand Prix tävlingar där 1, 2 och tredjepris var credits. Men när jag sedan får mejlet så står det att jag vunnit 0 credits och får därför ingenting. Är inte detta lustigt? Någon annan som har varit med om det?
Outlaws

Jag TROR att man för ett tag sedan gick ut med att man skulle sluta använda credits som pris i tävlingarna för att försäljningen av credits skulle öka då man behöver få in pengar till sidan. De har kanske bara glömt ändra det på sina ställen.

14 februari 2018 #4
Svar på detta inlägg:
#1 jag har funderat på en sak, när man vinner utställningen så vinner man några stallpengar och sedan GM.. varför just GM? Först och främst måste man ju vara GM för att kunna ställa ut i tävlingen.. men varför inte vinna typ några credits istället + stallpengar? :)
prowe

Jag tycker att det är konstigt att man inte ens får några credits. Nu har jag vunnit två stycken Grand Prix tävlingar där 1, 2 och tredjepris var credits. Men när jag sedan får mejlet så står det att jag vunnit 0 credits och får därför ingenting. Är inte detta lustigt? Någon annan som har varit med om det?

27 april 2016 #3

Låter som en bra idé tycker jag. Känns dom det är ungefär samma hästar som vinner i Grand Prix hela tiden...

15 april 2016 #2

Man kan vinna credits i Grand Prix-tävlingarna

14 april 2016 #1

jag har funderat på en sak, när man vinner utställningen så vinner man några stallpengar och sedan GM.. varför just GM? Först och främst måste man ju vara GM för att kunna ställa ut i tävlingen.. men varför inte vinna typ några credits istället + stallpengar?